2003 – 2009 de Onstuimige beginjaren

Eigenlijk zijn de eerste jaren van Perfectbouw het best te omschrijven als onstuimig. Met groeipercentages die meestal alleen in de tech-sector worden behaald. Iedere dag was het hands-on om alles af te handelen. En de lat lag hoog. De naam Perfectbouw beloofde nogal wat. En die hoge verwachtingen waarmaken was iedere dag weer een uitdaging.

Een leuke anekdote is hoe de eerste grote groeistuip tot stand kwam. Als reactie op een kleine advertentie in een vakblad, nam er iemand contact met ons op. Ik heb zo’n 500 tot 700 keuringen per jaar, kunnen jullie dat aan? Moet je zoiets serieus nemen, dachten we, wie heeft er nou zoveel keuringen nodig. Maar op zoek gegaan naar informatie leek dit taxatiebureau toch wel een heel serieuze partij.

Net als bedrijf begonnen, werkte Perfectbouw op dat moment nog gewoon vanuit huis. Zo’n grote partij wil je echter serieus behandelen. Een familielid sprong bij en met wat stickers en posters werd het kantoor veranderd in een heus Perfectbouw kantoor. De dames aan de balie werden ook ingelicht dat ze die middag bij Perfectbouw werkten.

De klant werd binnengehaald en gaf aan de groei van Perfectbouw de spreekwoordelijke vleugels. Opeens kwamen we op allerlei plaatsen en zagen makelaars dat wij de dingen echt heel anders deden dan de partijen die al op de markt waren. Wat onze groei nog extra snelheid gaf was de opkomst van internet. Vanaf dag één hebben we ingezet op onze aanwezigheid op het Wereld Wijde Web. Online marketing in de kinderschoenen met advertentiecampagnes op Ilse en Hyves, ooit grote namen die nu alweer bijna vergeten zijn.

Onze eerste website ;-)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.