In 2020 minimaal 13.493 minder geprinte rapporten!

In 2020 minimaal 13.493 minder geprinte rapporten!

Misschien heeft u haar al gesproken, onze Annemarie? Zij is de organisatie ook flink groen aan het kleuren. Want ieder dag belt ze onze zakelijke relaties. Inmiddels heeft ze de afgelopen weken al honderden van onze klanten gebeld. Niet alleen wil ze weten of alles naar wens is en of er suggesties zijn om zaken te verbeteren, maar ook wil ze weten of de papieren versie van de rapportages ook echt worden gebruikt in de organisatie.

Want als dat niet zo is, dan is het eenvoudig en snel bespaart. Als u als zakelijke klant het kan en wil missen uiteraard. Want blauw, geel of nog niet groen, u als klant blijft voor ons simpelweg gewoon de koning. We blijven ze gewoon naar u sturen als ze nodig zijn en op prijs worden gesteld. Maar dan gaat er een extra boom op de te-planten-bomen-lijst. Zodat we het wel compenseren.

Maar wat blijkt dat veel van de papieren rapporten eigenlijk nauwelijks worden gebruikt in dit digitale tijdperk. En de schatting op basis van 2019 gaat dat bij 13.493 rapporten verschil maken. Dértiénduizéndviérhondérdéndriéënnégéntig rapporten ja. Die worden geprint. Waar een envelop en een kunststofhoes omheen gaan Die met de post mee gaan in naar een sorteercentrum, dan weer in een busje of in het gunstigste geval met een bakfiets of lopend wordt bezorgd door de postbode.

Dértiénduizéndviérhondérdéndriéënnégéntig keer bedankt Annemarie!
Soms is het zo eenvoudig.

Mail gerust naar Annemarie als u geen fysieke rapporten meer wilt ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.