Open sollicitatie

Staat de functie die jij zoekt er niet bij, maar denk jij toch de perfecte aanvulling te zijn voor de organisatie van Perfectkeur?

Stuur dan gerust een open sollicitatie, waarin jij jouw passie deelt en dan kijken wij of we dit nu of later waar kunnen maken. We komen graag in gesprek met je.

  • Gezellig team
  • Lekkere koffie
  • Mooie werkplek

Marktleider in Nederland

Over Perfectkeur

Image
We werken door geheel Nederland

Ons kantoor staat in Ridderkerk

Perfectkeur is marktleider op het gebied van bouwkundige keuringen en energielabels in de particuliere woningmarkt. We helpen dagelijks heel veel mensen om de allerbeste keuze te maken bij de verkoop of aanschaf van hun woning. Ieder jaar staan er bijna 200.000 woningkopers te springen om onze inzicht en vakkennis.

Vertrouwen, betrokkenheid en perfectie zitten in onze genen. Dit zorgt ervoor dat wij iedere dag enthousiast aan de slag gaan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en kwaliteit te leveren waar wij trots op kunnen zijn.

Neem contact met ons op

Laten we kennismaken!

Image
Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Open sollicitatie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande knop of bel met onze HR-afdeling via 078-69 0 646 en deel jouw passie. Een Whatsapp-bericht sturen mag ook.

We zijn altijd op zoek naar talent. Of dat nu commercieel is of als technische vakman: wij zoeken jou!