Juridische geschillen

Bouwkundig advies bij juridische geschillen

Perfectkeur is een gekwalificeerde organisatie voor het uitbrengen van bouwkundige rapportages met betrekking tot juridische geschillen of vraagstukken. Perfectkeur heeft enkele specialisten op dit gebied, die een ruime ervaring hebben opgebouwd met betrekking tot deze vorm van advies.

Samen kijken we, vanuit de onderzoeksvraag, naar de beste vorm van onderzoek om een gefundeerde uitspraak te kunnen doen over een zaak. We maken hierbij uiteraard gebruik van ons volledig inspectiepallet. Van visuele inspectie tot een uitgebreide videoscopisch- of thermografischonderzoek.

Wet- en regelgeving

Ruime ervaring en bouwkundig inzicht in combinatie met kennis van wetten en regels is een absolute vereiste als het gaat om het opstellen van deze rapportages. Onze bouwkundigen zijn zeer goed op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent het bouwwezen. Daarnaast doen zij ook specifieke research bij het uitvoeren van hun onderzoek.

Getuigendeskundige

Onze gespecialiseerde medewerkers hebben ook ruime ervaring als getuigendeskundige. Ze zijn hierdoor ook in staat om op een juiste wijze de rechtbank te voorzien van een toelichting op de onderzoeksresultaten.

Maatwerk

Om te kijken wat de mogelijkheden zijn kunt u het beste contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch 078-6849750 of vraag online een offerte voor bouwkundige juridische dienstverlening aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.