Gratis advies en begeleiding bij isoleren van uw woning?

Wilt u gratis advies en deskundige begeleiding bij het isoleren van uw woning?

Gaat u binnenkort uw woning isoleren? Woont u in de regio Rotterdam, Dordrecht of Breda? Dan willen wij u graag gratis adviseren en begeleiden bij de isolatie van uw woning.

Nou ja, gratis… We willen er eigenlijk wel iets voor terug.

Met de vlog #GroenGekleurd willen we inzichtelijk maken wat woningkopers en woningeigenaren kunnen besparen en verduurzamen voor 1 euro per dag. Daarvoor maken we met een deskundige energetisch specialist, filmpjes om mensen te inspireren en motiveren om realistische, betaalbare en haalbare stappen te zetten naar een comfortabele en energiezuinige woning.

Dus, om even terug te komen op het begin.

We willen u graag begeleiden en adviseren, maar er is wel altijd een camera bij. Om vast te leggen wat de keuzes en genomen maatregelen zijn naar aanleiding van het advies en de effecten hiervan. Die filmpjes plaatsen wij op de vlog #GroenGekleurd, zodat ook andere huizenkopers en woningeigenaars de beste keuze kunnen maken.

Lijkt het u leuk om hieraan mee te werken? Vul dan voor vrijdag 16 april onderstaand formulier in. U hoort dan op 20 april of we bij u langs gaan komen.