Meerjaren Onderhoudsplanning geeft u inzicht

Als onderneming, VvE, vereniging of stichting heeft u jaarlijks te maken met onderhoud aan uw gebouw. Dat brengt kosten met zicht mee. Een Meerjaren Onderhoudsplan is een voorwaarde om deze kosten te beheersen. Daarbij gaat het om onderhoudskosten op korte en op lange termijn.

Wat is een Meerjaren Onderhoudsplanning?

Een Meerjaren Onderhoudsplanning met conditiemeting volgens NEN 2767 is de basis voor uw huisvestingsbeleid. Het is een belangrijk hulpmiddel bij het maken van goed doordachte keuzes. U krijgt inzicht in het te verwachten groot onderhoud. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u dit onderhoud makkelijk meenemen in de begroting.

Een Meerjaren Onderhoudsplan helpt u energie te besparen

Het DMJOP (Duurzame Meerjaren Onderhoudsplan) combineert energiemaatregelen met de onderhoudsplanning. Zo worden maatregelen die voortkomen uit de Erkende Maatregelenlijst (EML) of maatregelen die genomen moeten worden om aan de label-C verplichting te voldoen, geborgd in de onderhoudsplanning.

Vraag hier uw offerte aan

U kunt hieronder de gegevens van uw pand invoeren. Daarna ontvangt u per email een vrijblijvende offerte.

Optioneel: Altijd actueel

Wij bieden u de mogelijkheid om uw onderhoudsplan online zelf bij te werken, zodat u op elk moment de beschikking heeft over een actueel onderhoudsplan en indien gewenst zelf de mutaties kan bijwerken. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden hiervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.