Vooruitkijken in coronatijd en innovatieve bodycam

Wij kijken vooruit!
We zijn dankbaar dat de woningmarkt tot op heden redelijk stabiel blijft. Wij zijn ook trots op onze collega’s. Iedere dag spannen ze zich op een geweldige wijze in om uw opdrachten, ondanks alle aanpassingen, goed uit te voeren.

Deze bijzondere omstandigheden hebben ons wel geprikkeld tot een nieuwe innovatie. Meelopen tijdens de keuringen, is nu voor veel klanten, helaas niet of nauwelijks mogelijk. Daarom zijn we een pilot begonnen met het live meekijken met de inspecties. Door inzet van bodycams kunnen klanten de bevindingen van de inspecteur zien en horen.
De eerste resultaten van deze pilot zijn positief. De komende weken testen we volop om vast te stellen of dit een structurele oplossing kan bieden. Dit wordt dan een aanvulling op onze bestaande diensten.

Vanzelf informeren onze collega’s het liefst de klanten direct. Dat doen we graag, professioneel en snel ook al zijn er beperkingen. U kunt ons altijd bellen, ons hele team staat voor u klaar.

Geen nieuwe of extra maatregelen!
Naar aanleiding van de recent persconferentie van Premier Rutte blijven onze maatregelen ongewijzigd van kracht. Een overzicht van deze maatregelen worden bij iedere opdracht toegestuurd en vindt u tevens via de button onderaan dit artikel.