Update – 20-03-2020 – Maatregelen m.b.t. het coronavirus!

We willen u bedanken!

We hebben de afgelopen week een aantal stappen moeten zetten rondom de risico’s van het Corona virus. Deze hebben we genomen om onze medewerkers en klanten de veiligheid te bieden die nodig is in deze tijd. Gelukkig zijn we overspoeld met positieve reacties door alle betrokkenen. Onze klanten, de makelaars en ook onze eigen medewerkers. Alle klanten zijn gemaild en voorafgaand aan de inspectie gebeld en er is een breed begrip voor de maatregelen die zijn genomen.

We zagen in de loop van deze week ook een heel voorzichtig herstel van nieuwe aanvragen voor onze bouwkundige keuringen. Dat is bijzonder positief. Dat geeft aan dat de woningmarkt vooralsnog haar weg vindt in deze crisis. Omdat wij als bouwkundige inspecteurs vrij vooraan in de “keten” zitten, betekent dit ook goed nieuws voor makelaars en financieel adviseurs.

Wij verwachten dat het woningaanbod, wat momenteel fors is teruggevallen, binnen redelijke termijn weer zal aantrekken. Tenminste als er geen hernieuwde beleidswijzigingen van de overheid komen. De schaarste op de woningmarkt is groot en de rentes blijven zoals het er nu uitziet nog erg laag. De omstandigheden, buiten de impact van de coronacrisis, zijn nog steeds gunstig voor verkopers.

We kijken met gepast vertrouwen naar de komende weken. We willen u bedanken voor alle positieve support deze afgelopen week. Uw support naar de medewerkers van de planning en de inspecteurs die hun werk door heel Nederland heen doen. Saamhorigheid is wel het gevoel wat overheerst als we deze week terugkijken.

Als u vragen heeft neem dan contact op met onze afdeling communicatie.
Wij zijn er voor u.

Tanja Krol
t.krol@perfectkeur.nl
078-6849750