Onze voorzorgsmaatregelen m.b.t. het coronavirus!

Onze voorzorgsmaatregelen m.b.t. het coronavirus!

Beste klanten,
Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus, hanteren we voor u, uw klant en onze veiligheid de volgende regels.

– Onze inspecteurs zullen geen handen geven bij aankomst en vertrek.
– Bij voorkeur wassen onze collega’s even hun handen voor ze weggaan. We willen u vragen daar medewerking aan te geven.
– We vragen u om de regels van het RIVM te respecteren en concreet mensen die grieperig zijn niet naar een woning te laten gaan. Ook vragen we u dit met uw klanten te bespreken.
– Als het bekend is dat er bewoners thuis zitten als gevolg van maatregelen door derden, verzoeken we u dit vooraf bij ons aan te geven. We zullen dan afstemmen hoe we hier mee om gaan. Dit voorkomt lastige situaties ter plaatse.
– Voor keuringen in de provincie Brabant vragen wij uitsluitend personen die beslist bij de keuring moeten zijn, toe te laten. Wij geven dit ook al aan via de telefoon, maar vragen hierin ook uw medewerking. Als hier mensen bij zijn die grieperig of verkouden zijn, dan zal de inspecteur gepaste afstand bewaren of zelfs kunnen besluiten het risico te hoog te vinden.

Het is natuurlijk jammer dat we met wat beperkingen worden geconfronteerd. Maar onze collega’s zijn kwetsbaar omdat ze dagelijks op verschillende locaties komen en veel mensen ontmoeten. We gaan er nuchter mee om, maar voorkomen is beter dan genezen. We vertrouwen op uw begrip en medewerking hiervoor.

Heeft u vragen, neem dan contact op met onze afdeling communicatie.
Tanja Krol
t.krol@perfectkeur.nl
078-6849750