Vloer niet goed, geld terug!

Indien u besluit om een uitgebreid onderzoek door Perfectkeur te laten uitvoeren bedragen de kosten van dit onderzoek (welke wordt uitgevoerd volledig in aansluiting op de CUR-Aanbeveling 79) slechts € 359,00 inclusief btw. Indien er gebreken worden geconstateerd en de herstel werkzaamheden via Perfectkeur worden uitgevoerd worden deze kosten voor 100 % gecrediteerd.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door 2 inspecteurs, de genoemde prijs is tot circa 80 m2 vloer oppervlakte. Na het onderzoek ontvangt u binnen enkele dagen een gedetailleerd rapport met daarin een exacte omschrijving van de gebreken per element en rib tevens een herstelplan inclusief een begroting.

Het herstelplan kan afhankelijk van de ernst van de beschadiging per rib verschillen. Zo kunnen er in één kruipruimte verschillende herstel methodes worden gebruikt.

Perfectkeur werkt met betrekking tot het onderzoek en de uitvoering samen met uitsluitend volledig gecertificeerde bedrijven. Deze bedrijven zijn aangesloten bij diverse vak- en brancheorganisaties, zoals de Vereniging van Gecertificeerde Betonreparatiebedrijven (VBR) en van het centrum voor resultaatgericht vastgoedonderhoud (WVB). Deze bedrijven beschikken over alle voor de branche relevante certificaten: NEN-ISO 9002, VCA** en het KOMO®-Procescertificaat.

De certificeringen zijn onder andere verleend op basis van het binnen de gehele groep van toepassing zijnde KAM-systeem. Daarin is omschreven aan welke eisen kwaliteitszorg, arbeidsomstandigheden en milieuzorg moeten voldoen. Dit systeem wordt continu bewaakt en verbeterd.

Alle informatie over gecertificeerd onderzoek naar betonschade / betonrot!

Alle informatie over betonrot overzichtelijk gerangschikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.