Algemene informatie betonrot

BETONROT heet het in volksmond. De schade aan begane grond vloeren in huizen die tussen ongeveer 1965 en 1983 zijn gebouwd. Het gaat om de zogenaamde Kwaaitaal of Manta systeemvloeren. Door toevoeging van chemische middelen kan de wapening binnen vandaan worden “opgevreten”, daarna gaat het roesten, brokkelt het beton af etc.

Let op! Zogenaamd “betonrot” komt alleen maar voor bij Kwaaitaal of Manta vloeren, u kunt eenvoudig bij uw gemeente navragen of uw woning daadwerkelijk een Kwaaitaal of Manta vloer heeft. Pas dan is risico aanwezig zoals omschreven. Ook kunt u zelf proberen e.a te beoordelen.

Keuring t.b.v Calciumchloride (Betonrot):

Een bouwtechnisch onderzoek cq keuring van uw vloer indien dit een Manta of Kwaaitaal vloer is kost u slechts EURO 359,00 (incl btw). De keuring bestaat uit een nauwkeurig onderzoek en het op tekening zetten van de situatie onder de vloer (onderzijde vloer) met daarop uitvoerig de situatie inclusief eventuele beton schade. Daarnaast ontvangt u een herstelplan inclusief begroting.

Perfectkeur kan het gehele traject tot en met de uitvoering van het herstelplan inclusief een verzekerde garantie voor u organiseren en begeleiden. Niet goed geld terug garantie !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.