Zien we u op Asbestos 2015?

Perfectkeur is al enkele jaren de partner op het gebied van Asbestinspectie voor bestaande woningen in de particuliere en verhuursector. Door de spreiding van onze inspecteurs, die in vaste dienst zijn, kunnen wij door heel Nederland ervoor zorgen dat u altijd snel en zonder omkijken over een duidelijke rapportage beschikt. Al ruim 12 jaar is onze onafhankelijkheid en constante kwaliteit een keurmerk in de markt.

Zoals we al eerder aankondigden, in onze nieuwsbrieven, houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Nog fijner zouden wij het vinden om elkaar eens persoonlijk te ontmoeten. Dat kan op de Asbestos 2015. We zien ernaar uit om u te mogen begroeten op onze stand: A 30.

Asbestos 2015 is een beurs die volledig in het teken staat van asbest en de risico’s van asbest voor u als vastgoedprofessional. De beurs en bijbehorende seminars vindt plaats in Ahoy Rotterdam op 15 en 16 april. Op onze stand overhandigen we u graag het handige informatiepakket voor makelaars “asbestwijzer”.

Om het bezoek voor u aantrekkelijk te maken, ontvangt u van ons gratis kaarten voor de Asbestos 2015 via www.perfectkeur.nl/asbestos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.