Wij kiezen voor de consument!

Het oog van de meester kiest voor de consument.

Met keurmerk Vakkundig Gekeurd.

Perfectkeur heeft heel bewust een keuze gemaakt voor het keurmerk wat is ontwikkeld door VastgoedPro. Wat voor ons de keuze eenvoudig maakte is dat het Keurmerk Vakkundig Gekeurd volledig gericht is op het directe belang van de consument.

De andere initiatieven die in ontwikkeling zijn richten zich, in onze waarneming, vooral primair op het verhogen van het niveau van de inspecteur. Het niveau van veel van deze zzp-ers en kleinere bedrijven is nog behoorlijk aan verbetering toe. Daarom vinden wij het een goede zaak, dat deze groep keurders meer aandacht krijgt. Dit komt het geheel van de kwaliteit van de branche ten goede. Een ander bezwaar is dat het commerciële initiatieven betreft, waarbij de onafhankelijkheid onvoldoende gewaarborgd is.

Het keurmerk Vakkundig Gekeurd is alleen toegankelijk voor bedrijven die al op een hoog kennis- en ervaringsniveau zitten. Daarbij zijn ook essentiële zaken zoals de onafhankelijkheid, aansprakelijkheid, verzekeringen en duidelijkheid van rapportages gewaarborgd.

Keurmerk Vakkundig Gekeurd heeft de focus op het directe belang van de consument. Daar doen we graag aan mee. Dat sluit aan bij onze filosofie, want die focus heeft Perfectkeur al 15 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.