Verzekerde garantie voor de GEHELE vloer!

De bedrijven waar Perfectkeur mee samenwerkt voor de uitvoering van reparaties hebben een garantie welke aansluiten bij de in Nederland geldende regelgeving. Hierdoor heeft u zekerheid dat ook na uitvoering de kwaliteit gegarandeerd blijft.
Standaard gelden deze garanties voor een periode van 10 jaar, maar voor vloerherstel is in de regelgeving gewerkt aan een 20 jarige garantietermijn. Voor het inperken van bedrijfsrisico’s zijn diverse verzekeringen afgesloten, zoals WA-, CAR- en garantieverzekeringen. Uniek in Nederland is de mogelijkheid om bij Perfectkeur ieder risico voor 20 jaar uit te sluiten. Volledig in aansluiting op de CUR-Aanbeveling 79 biedt deze garantieverzekering zekerheid.

Deze garantieverzekering is uniek in Nederland. De afgesloten garantie beperkt voor de uitvoerende bedrijven de eventuele risico’s uit eventuele garantieverplichtingen. Hierdoor is de continuïteit vrij van bedreiging. Voor u als klant geeft een dergelijke verzekering een bedrijfsonafhankelijk karakter aan de afgegeven garantie: uw rechten zijn niet afhankelijk van het voortbestaan van het uitvoerende bedrijf. Dankzij de garantieverzekering is er nu de mogelijkheid om ieder risico aan uw vloer voor een periode van 20 jaar uit te sluiten. Volledig in aansluiting op de CUR-Aanbeveling 79 biedt deze verzekering zekerheid.

Belangrijkste voordelen.

Unieke dekking voor de gehele vloer

Eventuele problemen worden voor u opgelost zonder extra kosten
Looptijd van de garantie betreft 20 jaar!
Overdraagbaar bij verkoop van de woning
Geen jaarlijks terugkerende kosten

Prijzen.

De prijs voor de garantieverzekering is opgenomen in de aanneemsom. Na afloop van de werkzaamheden en betaling door u ontvangt u een certificaat als bewijs van dekking onder de polis. De premie is éénmalig voor de volledige looptijd van 20 jaar voor de verzekering en wordt bij oplevering voldaan. Alle werkzaamheden en kosten voor bijvoorbeeld controles, metingen, rapportages, onderhoudswerkzaamheden en schadeherstel, zijn in de aanneemsom voor vloerherstel inbegrepen.

Alle informatie over gecertificeerd onderzoek naar betonschade / betonrot!

Alle informatie over betonrot overzichtelijk gerangschikt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.