Hoe zouden we eruit zien over 15 jaar?

Perfectkeur, 30 jaar het oog van de meester…

We bestaan dit jaar, 15 jaar. Hoe zou het eruit zien over nog eens 15 jaar?

We vroegen het Gerrit van der Heide, directeur van Perfectkeur.

Maart 2033. Eén van de zelfrijdende kantoorauto’s (iCar) brengt een inspecteur op het meest uitgekiende moment op een klantadres. Onderweg heeft hij een analyse uitgevoerd van de data uit de verf, vocht en klimaatsensoren. Aangekomen doet hij onderzoek met geavanceerde apparatuur op de risicoplaatsen. Zijn vakmanschap is in de loop der jaren gecombineerd met hoogwaardige technologie.

De rapportage wordt, via de digitale woningbutler, gedeeld met de bewoner. Deze bekijkt de relevante info met zijn hololens en zet het door naar de financial assistent voor de financiering.

Onderweg naar het volgende adres verschoont de inspecteur zijn baby, die prinsheerlijk meegaat in de iCar. In het in 2018 opgerichte iLab van Perfectkeur werken ondertussen meer developers en big data analisten dan inspecteurs in de buitendienst. Dankzij voortdurende innovatie loopt Perfectkeur nog steeds voorop.

De transacties op de woningmarkt vinden inmiddels volledig digitaal plaats. De makelaar is transactiebemiddelaar geworden. Bouwkundige onderzoeken zijn vervangen door periodieke woningcontroles. Gedurende het jaar geeft de bewoner akkoord op uitvoering van de voorgestelde maatregelen. Met hulp van de woningbutler en met een klik van de smartphone. Maart 2018. Weer even met beide benen op de grond. We staan aan de vooravond van boeiende ontwikkelingen. Daarin lopen we graag voorop.

Dat deden we samen met u, dat blijven we doen voor u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.