Geen boete voor uw energielabel?

Brief energielabelHeeft u onlangs een brief ontvangen van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT)? In de brief staat dat u uw (verkochte) huis had moeten voorzien van een definitief energielabel. U moet binnen 6 weken alsnog uw huis hiervan voorzien, maar hoe? Wij kunnen u helpen.

Sinds 1 januari 2008 bent u verplicht om uw huis voorafgaand aan verkoop te voorzien van een energielabel. Het energielabel geeft inzicht in de energiezuinigheid van het gebouw en is bedoeld energiebesparende maatregelen te stimuleren. Maar sinds 1 januari 2015 is de energielabelwetgeving ingrijpend gewijzigd.
De woningeigenaar dient zelf een definitief energielabel vast te stellen en wordt hierbij gecontroleerd door een ‘deskundige’. De woningeigenaar heeft hierbij ook de verplichting allerlei bewijzen te verzamelen en aan te leveren. Dit kost vaak veel tijd en het bewijs is aan veel regels gebonden. Daarom ontwikkelden we voor makelaars en consumenten een ‘energielabelbewijs inspectie’ ontwikkeld.

U krijgt in 3 eenvoudige stappen een gegarandeerd goed definitief energielabel.

  1. Wij komen kort bij u langs op de door u (direct online) geselecteerde dag en tijd;
  2. U ontvangt een energielabelbewijs rapport;
  3. U meldt met het energielabelbewijs rapport uw definitieve energielabel af;

In 3 eenvoudige stappen bent u gegarandeerd van een zorgeloos en 100% nauwkeurig definitief energielabel! Zonder dat u hiervoor op zoek moet naar allerlei bewijzen, foto’s en heen en weer moet mailen en bellen met deskundigen. Wij komen gewoon even bij u langs!
U ontvangt bij het rapport zelfs een handige handleiding met de vervolgstappen.

Voorkom boetes en plan direct online een afspraak in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.