Persbericht: Eerste paal nieuwbouw Perfectkeur!

Persbericht
18 juli 2018, Hendrik-Ido-Ambacht

Eerste paal nieuwbouw Perfectkeur!

De basis van een gasloos en stevig fundament voor de toekomst.

Feest vandaag aan de Pruimendijk 137 te Ridderkerk. Op een steenworp van het oude kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht is vandaag de eerste paal geslagen. Een stevig fundament voor de bouw van een volledig nieuwe kantoorboerderij, met woning en bijgebouw. Perfectkeur heeft door de snelle groei van de afgelopen jaren opnieuw behoefte aan uitbreiding. Deze feestelijke gebeurtenis valt ook nog eens samen met het 15 jarig bestaan.

Na de aankoop begin 2017 en een proces van ontwerpen en vergunningen, wordt vanaf nu druk gebouwd aan de Pruimendijk op een bouwkavel van ca. 5.000  m2. Een mooie historische plaats waar bijna een eeuw de akkers van de “Ida Hoeve” jaarlijks hun opbrengst gaven. Op deze plaats hoopt Perfectkeur vanaf de zomer 2019 verder te werken aan werkgelegenheid met onderscheidende en innovatieve diensten.

Bij het nieuwe complex wordt, uiteraard zonder gasaansluiting, gestreefd naar maximaal haalbare energiezuinigheid. Perfectkeur adviseert door heel Nederland op het gebied van energieneutraal wonen. Het nieuwe gebouw heeft daarin ook een voorbeeldfunctie. De “Ida Hoeve” was afhankelijk van natuurlijke bronnen als zon, regen en wind voor een goede oogst. Waar mogelijk worden deze bronnen nu ingezet voor het binnenklimaat en energieopwekking.

Over Perfectkeur:

Perfectkeur B.V. is een onderscheidend bouwtechnisch adviesbureau. Perfectie is ons vertrekpunt, dat zit al in onze naam. Mede daardoor zijn we de bevlogen marktleider en landelijk specialist in ons vakgebied. Innovatie zit in onze genen. Dat prikkelt ons voortdurend tot het creëren van meerwaarde. Onze slogan “het oog van de meester” is te herkennen in onze medewerkers omdat ze hun werk gepassioneerd, soms eigenzinnig, maar altijd net even beter doen! Dat wordt gewaardeerd. Daarom zijn we de betrouwbare partner van een steeds groeiend aantal enthousiaste klanten. Daar zijn we trots op!

Voor nadere informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:
Tanja Krol, bereikbaar op 078 684 97 50, t.krol@perfectkeur.nl
www.perfectkeur.nl

Foto’s te gebruiken bij dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.