Diverse doelgroepen en maatwerkdiensten

Perfectkeur is een zeer ervaren en breed deskundig bouwkundig adviesbureau. Ons personeel heeft diverse specialisaties. Wij kunnen u verder helpen met ieder bouwkundig probleem. Mocht u in bovenstaand overzicht niet de dienst vinden, die direct bij uw vraag past, neem dan gerust even contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en zoeken samen met u een oplossing.

Gecertificeerd & Betrouwbaar

Meer info over kwaliteit

Onze kernwaarden

Makelaars en financiële dienstverleners

Voor u als makelaar of tussenpersoon hebben wij een speciaal businesspakket ontwikkeld met onder andere speciale tarieven en voordelen voor u en uw klanten. Verder doet u via ons businesspakket mee met onze speciale acties en zijn er mogelijkheden om bouwkundige rapporten digitaal te integreren in uw eigen website. Wij sturen u graag, geheel vrijblijvend, uitgebreide informatie en voorbeeldrapportages toe.

VRAAG ONS ZAKELIJK INFORMATIEPAKKET AAN

Wij stellen ook heel graag folders beschikbaar, voor u en voor uw klanten, met uitgebreide informatie over bouwtechnische keuringen, energiebesparingsadvies en energielabel. De folders zijn voorzien van een handzame, smalle transparante baliedisplay. Deze transparante display is voorzien van circa 75 folders. Wilt u deze displays met folders gratis ontvangen?

VRAAG FOLDERS EN PROMOTIEMATERIALEN AAN

Vastgoedbeheerders en -eigenaren

Vanuit een professionele omgeving bieden wij u een breed scala aan bouwkundige ervaring. Deze ervaring zetten wij op onze geheel eigen wijze met veel enthousiasme en servicegerichtheid voor u in. Van projectmatig onderzoek van een heel gebied, met bijbehorende projectrapportage tot deskundigheid op het gebied van renovatie, asbest of een simpele lekkage wat maar niet kan worden opgelost.

Voor ieder denkbaar vraagstuk is een oplossing, waaraan we graag samen werken. Onze specifieke kracht en deskundigheid bevindt zich in de breedte van bouwtechnisch onderzoek voor al uw onroerend goed; nulmetingenmeerjaren onderhoudsbegrotingenenergielabelingenergiemaatwerkadviezen (EPA-U), elektrakeuring laagspanning, maar ook bijvoorbeeld kopersbegeleiding.

Voor vastgoedbeheerders en eigenaren hebben wij een speciaal informatiepakket samengesteld, met alle relevante informatie.

VRAAG HET INFORMATIEPAKKET AAN

Woningcorporaties

In de afgelopen jaren hebben wij vele woningcorporaties als klant mogen verwelkomen. Omdat we in de praktijk zien dat woningcorporaties geheel eigen eisen en voorkeuren hebben aan onze dienstverlening hebben wij een speciaal dienstverleningspakket ontwikkeld voor deze groep klanten.

Het dienstenpakket aanvragen

Projectontwikkelaars en aannemers

Aankoopbegeleiding of aankoopkeuring van onroerend goed met een duidelijke bouwkundige rapportage van direct en termijn noodzakelijke kosten. Tevens bieden wij meerjaren onderhoudsbegrotingen, kopersbegeleiding bij uw nieuwbouwprojecten, vooropname, directievoering, deskundige projectbegeleiding en -oplevering. Het meest afgenomen product in uw branche is de vooropname of nul-meting. 0-meting is een verzamelproductnaam van verschillende varianten vooropname en 0-meting. De bouwkundige vooropname wordt veel uitgevoerd in aanloop naar geplande bouwwerkzaamheden. Bouwer en ontwikkelaar voorkomen hiermee veel onrust.

Het informatiepakket vrijblijvend aanvragen!

Dienstverlening non-profitorganisaties en overheid

Scholen, kerken en zorginstellingen zijn enkele instanties waarvoor wij een divers pakket aan bouwkundige diensten leveren. Voor deze organisaties leveren wij deze diensten tegen extra aantrekkelijke tarieven. Ook overheid, gemeente, provincie en semioverheidsinstellingen zien wij als non-profit instelling en kunnen daardoor profiteren van interessante kortingen. Alle soorten van bouwtechnisch onderzoek, nulmetingen, meerjaren onderhoudsbegrotingen of elektra keuring laagspanning voor uw onroerend goed.

Het informatiepakket vrijblijvend aanvragen!

Perfectkeur: flexibel, betrouwbaar en deskundig.

Onze ervaring is net zo divers als ons aanbod. Wij keuren veel verschillende soorten objecten op hun bouwkundige kwaliteit. Duizenden woningen, kerken, scholen, universiteiten, fabrieken, woontorens, viaducten, overige complexen en zelfs hele woonwijken brachten we in kaart. Uiteraard kunnen wij u, bij grotere projecten, voorzien van referenties. Bel 078-6849750 om te informeren wat de mogelijkheden zijn en/of maak een afspraak met een van ons buitendienstmedewerkers.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Klik dan hier om uzelf in te schrijven op onze ‘drie maandelijks’ verschijnende nieuwsbrief. U kunt ook hier de reeds verschenen nieuwsbrieven te lezen.

Vindt u het leuk om eens wat dieper op bepaalde bouwkundige materie in te gaan? Wij verzorgen graag lezingen vanuit de praktijk. Voor meer informatie kunt u ons bellen 078-6849750 of mailen.

Meer informatie over Perfectkeur

ONZE REVIEWS

Lees online wat onze klanten zeggen!

KLANTENVERTELLEN.NL
KLANTERVARINGEN.NL