Werken bij Perfectkeur

Om onze dromen te realiseren hebben we nog zeker 100 90 80 mensen nodig

Maar met 8 erbij, zijn we ook al blij!

We voeren al jaren campagne om de juiste mensen te vinden. Dat doen we met succes want we groeien steeds verder naar onze droom. Maar we hebben jou daarbij ook nog nodig! Help je mee? En bouw samen met ons ook aan de droom van jezelf!

Perfectkeur is een landelijk opererend inspectiebedrijf en marktleider voor bouwkundige inspecties bij aan- en verkoop van woningen. Daarnaast zijn wij sterk in het opstellen van onderhoudsplannen, asbestinventarisaties, betonrotonderzoek en uiteraard groeimarkt van energiebesparingsadvies. Al 16 jaar zijn we betrokken koploper in kwaliteit en innovatie.

In de zakelijke markt presenteren wij ons met de merknaam Propendum. Propendum richt zich op advies, beheer en onderhoud van zakelijk vastgoed. Dit zijn kantoren, fabrieken, kerken, scholen en appartementencomplexen. Unieke objecten met uitdagende huisvestingsproblematiek, die vragen om maatwerkoplossingen.

IT is de sleutel naar de toekomst. Daarom hebben wij ook een eigen softwarebedrijf Succeszo. Succeszo houdt zich bezig met ontwikkeling van inspectiesoftware, planningstools en moderne apps. Met als focus om onze klanten te ontzorgen.

Door deze veelzijdigheid zijn er altijd veel mogelijkheden om door te groeien.
Daarom zoeken wij… mensen zoals jij!

Daarom zoeken wij…
mensen zoals jij!


Een goede opleiding vinden wij belangrijk maar niet bepalend. Wij kijken niet zozeer naar papieren, opleiding of werkervaring. Jouw enthousiasme en passie voor een bepaald vak of om een zinvolle bijdrage te leveren, is doorslaggevend. Door interne opleiding en begeleiding, helpen we je om jezelf snel te ontwikkelen.

Perfectkeur zoekt
mensen zoals Berend

“Ik ben begonnen als bouwkundig inspecteur, dat is ongeveer 5 jaar geleden. Inmiddels ben ik huisvestingsmanager voor groot zakelijk vastgoed. Een baan die helemaal bij me past! En waarin ik me weer verder kan ontwikkelen en ik ben dus benieuwd waar ik over nog eens 4 jaar sta.”

Perfectkeur zoekt
mensen zoals Floor

“Ik voel me helemaal thuis bij Perfectkeur in een zelfstandige en zeer avontuurlijke baan als energieadviseur. Mijn kwaliteiten en interesses liggen bij het energieadvies voor utiliteitsbouw, de EPA-U.”

bouwtechnische keuring

Perfectkeur zoekt
mensen zoals Domenico

“Ik ben Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA). Ik vind het werk als  “DIA” leuk omdat je met veel verschillende projecten bezig kunt zijn. En Asbest is iets wat nog steeds een grote impact heeft op de maatschappij en politiek en regelmatig in het nieuws is.”

Perfectkeur zoekt
mensen zoals Wout

“Als software developer bouw je mee aan maatwerkapplicaties voor onze klanten. Dit doe je in het Mendix ontwikkelplatform. Nieuwsgierig? Kom langs om kennis te maken met ons, en onze werkwijze.”

Online Meet & Greet
voor mensen zoals jij!

Op dinsdag 15 juli 2020 om 20.00 hebben we een online kennismakingsbijeenkomst. Kijken bij Perfectkeur. Vrijblijvend en erop gericht om jou een laagdrempelige manier te geven om inzicht te krijgen in ons bedrijf, de functies en de mensen die er werken. Op alle gebieden zijn er mensen beschikbaar die je een korte uitleg geven en waar je eventueel je vragen kan stellen.

Het lijkt ons geweldig als jij erbij bent.
Je kunt nu direct inschrijven om mee te doen!

Registreer nu voor…
online Meet & Greet!


  Eerst nog vragen?

  je kan ons ook mailen op: pz@perfectkeur.nl

  Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.

  Solliciteer direct!


  Iedereen is meer dan welkom om te solliciteren. Staat je droombaan er niet bij, deel je passie en dan kijken wij of wij dit nu of later kunnen waarmaken.

  Klik op een van onderstaande vacatures om direct online te solliciteren.

  Menu