Om onze dromen te realiseren hebben we nog zeker 100 90 mensen nodig

Maar met 9 erbij, zijn we ook al blij!

Perfectkeur is een landelijk opererend inspectiebedrijf en marktleider voor bouwkundige inspecties bij aan- en verkoop van woningen. Daarnaast zijn wij sterk in het opstellen van onderhoudsplannen, asbestinventarisaties, betonrotonderzoek en uiteraard groeimarkt van energiebesparingsadvies. Al 16 jaar zijn we betrokken koploper in kwaliteit en innovatie.

In de zakelijke markt presenteren wij ons met de merknaam Propendum. Propendum richt zich op advies, beheer en onderhoud van zakelijk vastgoed. Dit zijn kantoren, fabrieken, kerken, scholen en appartementencomplexen. Unieke objecten met uitdagende huisvestingsproblematiek, die vragen om maatwerkoplossingen.

IT is de sleutel naar de toekomst. Daarom hebben wij ook een eigen softwarebedrijf Succeszo. Succeszo houdt zich bezig met ontwikkeling van inspectiesoftware, planningstools en moderne apps. Met als focus om onze klanten te ontzorgen.

Door deze veelzijdigheid zijn er altijd veel mogelijkheden om door te groeien.
Daarom zoeken wij… mensen zoals jij!

DIRECT SOLLICITEREN / OVERZICHT VACATURES

Daarom zoeken wij… mensen zoals jij!

Een goede opleiding vinden wij belangrijk maar niet bepalend. Wij kijken niet zozeer naar papieren, opleiding of werkervaring. Jouw enthousiasme en passie voor een bepaald vak of om een zinvolle bijdrage te leveren, is doorslaggevend. Door interne opleiding en begeleiding, helpen we je om jezelf snel te ontwikkelen.

`Ik voel me helemaal thuis bij Perfectkeur in een zelfstandige en zeer avontuurlijke baan als energieadviseur. Mijn kwaliteiten en interesses liggen bij het energieadvies voor utiliteitsbouw, de EPA-U.`

Solliciteer direct als EPA-Adviseur Woning of Utiliteit

Perfectkeur zoekt

mensen zoals Floor

Perfectkeur zoekt

mensen zoals Berend

`Ik ben begonnen als bouwkundig inspecteur, dat is ongeveer 4 jaar geleden. Inmiddels ben ik huisvestingsmanager voor groot zakelijk vastgoed. Een baan die helemaal bij me past! En waarin ik me weer verder kan ontwikkelen en ik ben dus benieuwd waar ik over nog eens 4 jaar sta`

Solliciteer direct als Bouwkundig Inspecteur
Meerjaren onderhoudsplan adviseur

Solliciteer direct!

Iedereen is meer dan welkom om te solliciteren. Staat je droombaan er niet bij, deel je passie en dan kijken wij of wij dit nu of later kunnen waarmaken. 

Klik op een van onderstaande vacatures om direct online te solliciteren.

Vacatures landelijk

Energieprestatie adviseurs woningen
Energieprestatie adviseurs utiliteit

Eerst nog vragen?

je kan ons ook mailen op: pz@perfectkeur.nlWij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.