Particulier

Dienstverlening aan particulieren

Perfectkeur B.V. is een onafhankelijk, zelfstandig, gecertificeerd adviesbureau op bouwtechnisch en energetisch gebied. Als landelijk opererende organisatie, met vast personeel, zijn wij dé specialist op het gebied van woninginspecties. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste, zelfstandige speler in de markt van bouwtechnische aan- en verkoopkeuringen. Met meer dan 10.000 inspecties per jaar, hebben we als organisatie een duidelijk zicht op marktbewegingen en kwaliteit van het bestaande woningbestand.

Bouwtechnische keuring

Indien u voornemens bent een woning te (ver)kopen laat dan een bouwkundige keuring uitvoeren. Na uitvoering van een uitgebreid bouwkundige keuring, ontvangt u binnen enkele dagen een bouwkundige rapportage met daarin een verslag van de bevindingen en de onderhoudstoestand van alle bouwkundige elementen. De bouwtechnische keuring en het daaraan verbonden bouwkundig rapport geven u inzicht in de direct-, termijn- en eventuele verbeterkosten en bieden u daarmee een onderhandelingsinstrument en de zekerheid dat u aan uw onderzoeksplicht heeft voldaan.

Willekeurige bouwkundige vragen?

We zijn een servicegerichte organisatie en niet alleen als u gebruik maakt van onze diensten. Wij helpen u ook heel graag verder wanneer u een bouwtechnisch probleem heeft of een bouwkundige vraag. U vindt ook veel bouwkundige informatie via onze bouwkundige kennisbank. Misschien wilt u gewoon eens uw vraagstuk met een van onze bouwkundigen telefonisch doornemen? Dat kan! Bel ons dan geheel vrijblijvend 0800-0900200 (gratis) of stel uw vragen per email door hier te klikken.

Service is bij Perfectkeur echt vanzelfsprekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.