Planmatig onderhoud

Planmatig onderhoud informatie

Montagebouw planmatig onderhoud
Het casco (dragende deel van het huis) wordt opgetrokken met behulp van een systeem. Dat houdt in dat de geprefabriceerde onderdelen gestandaardiseerde afmetingen hebben. De verschillende delen van het casco (wanden, vloeren, gevels) zijn op elkaar afgestemd.

Natuurlijke toevoer en mechanische afvoer planmatig onderhoud
Ventilatiesysteem waarbij frisse lucht binnenkomt via centraal te bedienen roosters in de vensters.

De Ideaalwoning planmatig onderhoud biedt de meest optimale prijs/kwaliteitverhouding. Met name de grondgebonden variant biedt “veel huis voor je geld”. Een duurzame, onder architectuur ontwikkelde woning, compleet met badkamer en keuken. Door flexibiliteit in het concept zijn de woningen inpasbaar in elke omgeving, de stedenbouwkundige mogelijkheden zijn legio.

Welke opties kunnen worden gekozen als meerwerk?
De woning planmatig onderhoud is al zeer compleet en er is rekening gehouden met een gelimiteerd budget van de koper. De koper kan kiezen uit opties die vooral praktisch zijn, voor een andere indeling of vergroting van de woning zorgen. Maar ook een ligbad, een 2e toilet of een extra balkon behoort tot de mogelijkheden. De opties worden via internet gekozen.

Zijn de studio’s en appartementen planmatig onderhoud ook geschikt voor senioren?
De begane grondwoningen zijn zeker geschikt voor senioren. Door het ontbreken van een lift kunnen de verdiepingen minder geschikt zijn voor minder validen. Uiteraard behoort het aanbrengen van een lift tot de mogelijkheden indien de opdrachtgever dit wenst.

Meer informatie over onderhoudsplan.
Meer informatie over bouwkundige keuring
Meer informatie over energielabel