Perfectkeur, hét oog van de meester!

Meer dan 17 jaar geleden was dit de slogan waarmee we ons bedrijf op de kaart zette in Nederland. Inmiddels zijn we honderdduizenden keuringen verder. Maar de kwaliteit is er nog steeds. En en staan in de woningmarkt bekend als ‘hét oog van de meester’. Perfectkeur is dé partij die net even verder kijkt dan wat we zien.

En daarom zoeken wij jou! Wij zijn namelijk dringend op zoek naar vakmensen met kennis en ervaring in de bouw. Niet om bouwwerkzaamheden uit te voeren, maar om woninginspecties te doen. Want jij als vakman bent geknipt om onze klanten te helpen een inschatting te maken over de kwaliteit van de te kopen woning.

En dan kun jij! We hebben inmiddels de ervaring dat vakmensen uit de bouw dit werk snel onder de knie krijgen. En dat nieuwe vak heeft wel een paar pluspunten. De bouw is natuurlijk leuk, gezellig en uitdagend. Dat begrijpen wij, maar toch heb je als woninginspecteur weer hele andere voordelen. Je rug gaat langer mee, je hoeft niet in de kou te staan, je krijgt een mooie auto, laptop en telefoon van de zaak en je bent flexibeler in je dagindeling.

Wist je dat er elk jaar bijna 200.000 woningkopers staan te springen om jouw inzicht en vakkennis? Het is echt zo! Perfectkeur is marktleider op het gebied van bouwkundige keuringen en energielabels in de particuliere woningmarkt. We helpen dagelijks heel veel mensen om de allerbeste keuze te maken bij de verkoop of aanschaf van hun woning.

Maak je keuze uit onderstaande mogelijkheden!

Bekijk de vacature en functieomschrijving!

Schrijf je in voor de online informatieavond!

[webinarpress_registration id=”34676″]

[contact-form-7 id=”20171″]

Solliciteer direct!


Iedereen is meer dan welkom om te solliciteren. Staat je droombaan er niet bij, deel je passie en dan kijken wij of wij dit nu of later kunnen waarmaken.

Klik op een van onderstaande vacatures om direct online te solliciteren.