Hey, vrouw van de vakman!

Wat zijn we blij dat we jou hier even apart hebben! We hebben je aandacht namelijk echt even nodig… Want die kerel van jou die hartstikke goed is in bouwen, klussen en timmeren krijgen wij nauwelijks te pakken. En hem zoeken wij juist!

Wat is er aan de hand? Wij zoeken bouwvakkers met ervaring. In elke leeftijdsgroep. Mannen uit de bouw, die verder willen groeien in een nieuwe baan. Een job die ze uit de kou haalt en ook op langere termijn al de lichamelijke ongemakken, die met het werken in de bouw gepaard gaat, kan voorkomen. Tel daarbij op de flexibelere werktijden en natuurlijk voorzien we onze nieuwe collega ook graag van alle gemakken zoals een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Als jij zo iemand kent. Je man, vriend, vader, neef, zwager of broer?
Geef hem dan even dat zetje.
Bedankt!

Geef dat zetje!

Stuur jij jouw vakman even een berichtje?

Wij zoeken die vakman!

Wist je dat er elk jaar bijna 200.000 woningkopers staan te springen om zijn inzicht en vakkennis? Het is echt zo! Perfectkeur is marktleider op het gebied van bouwkundige keuringen en energielabels in de particuliere woningmarkt. We helpen dagelijks heel veel mensen om de allerbeste keuze te maken bij de verkoop of aanschaf van hun woning. Help jouw vakman ons hier binnenkort bij mee?

Maak je keuze uit onderstaande mogelijkheden!

Bekijk de vacature en functieomschrijving!

Schrijf je in voor online informatiemiddag!

[webinarpress_registration id=”34676″]

Schrijf je in voor de online informatieavond!

[webinarpress_registration id=”34677″]

[contact-form-7 id=”20171″]

Solliciteer direct!


Iedereen is meer dan welkom om te solliciteren. Staat je droombaan er niet bij, deel je passie en dan kijken wij of wij dit nu of later kunnen waarmaken.

Klik op een van onderstaande vacatures om direct online te solliciteren.