Meerjaren onderhoudsplan adviseur

Meerjaren onderhoudsplan adviseur

Droom jij van een baan met veel vrijheid, uitdaging, afwisselend werk, zelfstandigheid, een auto van de zaak en vanuit huis werken? Zoek je een bedrijf met enthousiaste en gedreven collega’s die in een open en uitstekende sfeer samenwerken? Een bedrijf waar je jezelf kunt ontwikkelen, zowel in de verdieping als verbreding? Wil je jezelf inzetten voor een werkgever die je inzet weet te waarderen, het thuisfront niet uit het oog verliest en kwaliteit met professionaliteit combineert?

Lees dan verder, want we zijn op zoek naar MJOP-adviseurs!

Perfectkeur zoekt

mannen zoals Berend

Functiebeschrijving

De functie van een MJOP adviseur past uitstekend bij iemand die verstand heeft van de onderhoudseisen voor bestaande gebouwen. Een vakman die gedegen bouwkundige kennis heeft, het leuk vindt om een deel van zijn tijd met een computer te werken (ook al doe je dat nu niet dagelijks). Een handige bouwvakker of uitvoerder, die zijn praktijk ervaring optimaal inzet ten behoeve van de klant. Die er plezier aan beleeft om in steeds wisselende situaties zijn vakmanschap om te zetten in toepasbaar advies en graag kennis overdraagt aan klanten en communicatief goed is.

Voor VvE’s, scholen en kerken is een meerjaren planning van het onderhoud onmisbaar. Als MJOP adviseur neem je gebouwen zoals VvE’s, scholen en kerken op. Daarbij stel je de conditie vast volgens de NEN2767. Op basis van de opname maak je een meerjaren onderhoudsplan met de bijbehorende financiële reservering. Daarbij wordt het meer en meer van belang dat duurzaamheid en energiebesparing meegenomen wordt bij de natuurlijke onderhoudsmomenten.

Je gaat met de opdrachtgever in overleg over het meest passende advies en presenteert de resultaten. Bij opdrachtgevers die ook het technisch beheer bij ons onderbrengen, regel je als projectleider ook het traject van aanbesteding tot oplevering. Daarbij is het noodzakelijk dat je kritisch, onafhankelijk en klantgericht handelt. Bij het bewaken van de kwaliteit van het uitgevoerde werk, staat het belang van de klant voorop. Communicatieve vaardigheden zijn vanzelfsprekend, zeker in de rol als projectleider.

Vereisten

Vereisten op een rij:

  • Passie voor je vak
  • Communicatief vaardig
  • Klantgericht en kritisch
  • Rijbewijs B
  • HBO, bouw en/of installatie (pré)
  • Beschikbaar voor een fulltime job