Kijken bij Perfectkeur

  1. Home
  2. Kijken bij Perfectkeur

Kijken bij Perfectkeur

Een terugblik op de Meet & Greet van 11 mei 2019

Het wervingsfilmpje…

En wat er dan soms mis gaat…

Werken bij Perfectkeur?

Om onze dromen te realiseren hebben we nog zeker 100 90 mensen nodig

Maar met 9 erbij, zijn we ook al blij!

Perfectkeur is een landelijk opererend inspectiebedrijf en marktleider voor bouwkundige inspecties bij aan- en verkoop van woningen. Daarnaast zijn wij sterk in het opstellen van onderhoudsplannen, asbestinventarisaties, betonrotonderzoek en uiteraard groeimarkt van energiebesparingsadvies. Al 16 jaar zijn we betrokken koploper in kwaliteit en innovatie.

In de zakelijke markt presenteren wij ons met de merknaam Propendum. Propendum richt zich op advies, beheer en onderhoud van zakelijk vastgoed. Dit zijn kantoren, fabrieken, kerken, scholen en appartementencomplexen. Unieke objecten met uitdagende huisvestingsproblematiek, die vragen om maatwerkoplossingen.

IT is de sleutel naar de toekomst. Daarom hebben wij ook een eigen softwarebedrijf Succeszo. Succeszo houdt zich bezig met ontwikkeling van inspectiesoftware, planningstools en moderne apps. Met als focus om onze klanten te ontzorgen.

Door deze veelzijdigheid zijn er altijd veel mogelijkheden om door te groeien.

Terugblik Meet & Greet 5 mei 2018

Werken bij Perfectkeur?

Daarom zoeken wij, mensen zoals jij!


Een goede vooropleiding vinden wij belangrijk, maar niet bepalend. Wij kijken niet zozeer naar diploma’s en werkervaring. Jouw enthousiasme en passie voor een bepaald vakgebied is doorslaggevend. Door interne opleiding en begeleiding stomen wij jou klaar voor een passende functie.

Achter al onze medewerkers zit een verhaal: van een slager die hoofd planner werd, tot een timmerman die zich ontwikkelde tot huisvestingsmanager. Je vindt deze verhalen en van nog veel meer collega’s in het kort terug hieronder.

En dat zijn nog maar een kleine greep, want ieder collega heeft zo’n verhaal. Die verhalen zijn voor ons het bewijs dat passie, enthousiasme en leergierigheid de beste kwaliteiten zijn om je droombaan te realiseren.

Lees een aantal verhalen hieronder of ontmoet deze mensen tijdens onze Meet & Greet!

Eerst nog vragen?

je kan ons ook mailen op: pz@perfectkeur.nl

Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.

Menu