Gevelinspectie vocht- of geluidsproblemen.

Gevelinspectie vocht- of geluidsproblemen.

Heeft u last van onverklaarbare vochtproblemen of geluidsoverlast. Het probleem kan dan worden veroorzaakt door problemen in de spouw. In de spouw (de ruimte tussen twee muren) kan door bijvoorbeeld bouwafval of verkeerde toepassingen van isolatie een situatie ontstaan die veel overlast en problemen geeft.

Uiteraard is het niet mogelijk om dergelijke problemen visueel waar te nemen. In dat geval biedt een gevelinspectie middels een videoscopisch onderzoek een oplossing. Tijdens dit onderzoek wordt de spouw geïnspecteerd. Probleem, oplossing en een begroting van de kosten komen uiteindelijk in een helder en duidelijk rapport.

Videoscoop inspectie

Middels een flexibele videoscoop worden inspecties uitgevoerd op bijna onmogelijke plaatsen. De duurzame apparatuur en instrumenten welke worden gebruikt voor de inspecties hebben een op afstand bestuurbare top. In deze top zit een video plus fotocamera en een lichtpunt welke wordt gevoed met een externe lichtbron. Doordat de top kan manoeuvreren kunnen inspecties zeer nauwkeurig worden uitgevoerd.

Op beeldscherm en in het rapport zijn later de beelden duidelijk voor u gevisualiseerd. Dit zeer geavanceerde apparaat heeft zelfs een meetfunctie zodat bijvoorbeeld de reductie van een spouwanker kan worden gemeten. Hierdoor is het mogelijk om onderzoeken door te voeren tot in het kleinste detail.