Energie Bespaar Scan

Wat is een
Energie Bespaar Scan?

Een energieprestatie adviseur komt bij u langs en loopt samen met u door uw woning. Daarbij wijst hij/zij u op mogelijkheden waarop u energie zou kunnen besparen met daarbij de voor- en nadelen. U kunt uiteraard tijdens de afspraak alle vragen die u heeft stellen. Na het bezoek van onze adviseur ontvangt u ook nog een verslag waarin er een korte toelichting wordt gegeven op de mogelijkheden en de maatregelen die genomen kunnen worden ter verduurzaming. Hiermee kunt u zelf een plan maken hoe u uw woning wenst te verduurzamen. In het rapport zijn geen prijzen of kostenindicaties opgenomen. Wilt u ook een kostenindicatie van de aanbevolen maatregelen of wilt u de verbeteringen ook vastleggen in een (verbeterd) energielabel? Dan past een Energie Bespaar Advies beter.

Wanneer bevelen jullie een
Energie Bespaar Scan aan?

Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Wilt u concreet aan de slag met de verduurzaming van uw woning maar weet u niet waar te beginnen? Dan is de Energie Bespaar Scan perfect voor u.

Hoe verloopt een
Energie Bespaar Scan?

Opdracht geplaatst


Wij nemen binnen circa 24 uur telefonisch contact op om een afspraak te maken. Ook vragen wij u om een aantal vragen te beantwoorden in uw online klantomgeving zodat de adviseur zich alvast kan verdiepen in uw woning.

Energieprestatie adviseur komt langs


Onze EP-adviseur komt bij u thuis en bespreekt met u de energie bespaar mogelijkheden voor uw woning met de voor- en nadelen. Ook is hij (of zij) uw vraagbaak.

Digitaal verslag


U ontvangt een kort verslag met informatie over de besproken maatregelen waarna u zelfstandig de uitvoering ter hand neemt.

Aandachtspunten

Veelgestelde
vragen

Nee, dit doen wij bewust niet. Wij geven onafhankelijk verduurzamingsadvies waarin uw belang centraal staat.

Bij een Energie Bespaar Scan ontvangt u bij u thuis advies van de energie bespaar mogelijkheden voor uw woning maar wordt er geen kostenoverzicht gemaakt en worden er geen gegevens opgenomen om het huidige energielabel vast te stellen.

Bij een Energie Bespaar Advies is het doel om het energielabel van de woning onder begeleiding te verbeteren. Zo worden eerst alle benodigde gegevens opgenomen om het huidige energielabel vast te stellen. Vanuit hier maakt de energieprestatie adviseur een advies om het energielabel te verbeteren en wordt een inschatting gemaakt van de kosten per maatregel. Na het uitbrengen van het rapport helpt een adviseur u via een online afspraak (max. 30 minuten) met het vergelijken van offertes of kunt u vragen stellen over het rapport. Zodra u de maatregelen heeft laten uitvoeren wordt het (verbeterde) energielabel geregistreerd in de landelijke database. Een verbeterd energielabel is gunstig bij de verkoop van uw woning.

Wij hechten veel waarde aan onafhankelijk advies. Wij hebben geen commercieel belang bij het adviseren van bepaalde energie besparende maatregelen en zetten uw belang voor het besparen van energie en verbeteren van uw wooncomfort centraal.

Bij een woning met een inhoud tot 500 m3 duurt de afspraak ongeveer 60 minuten.

De adviseur bereid zich van te voren voor op basis van de door u ingevulde vragenlijst, om op locatie meteen op detailniveau advies te geven.

Vraag een energielabel
voor uw woning aan!


Wilt u uw woning gaan verkopen of verhuren en heeft u nog geen energielabel? Laat deze dan vaststellen door een energieprestatie adviseur.

Energie
Bespaar Advies


Ga aan de slag met het verbeteren van het energielabel van uw woning!

Energie Bespaar
Online Consult


Heeft u een specifiek vraagstuk waarin u onafhankelijk advies van een energieprestatie adviseur nodig heeft? Plan eenvoudig een online afspraak van 30 minuten!

Opdracht geven voor
een Energie Bespaar Scan!