Energie Bespaar Advies

 1. Home
 2. Energie Bespaar Advies

Zo bespaart u energie met het
Energie Bespaar Advies

Het Energie Bespaar Advies van Perfectkeur is de meest uitgebreide adviesdienst voor de verduurzaming van uw woning. Onder begeleiding van onze EP-adviseur start u direct en met energie besparen aan de hand van concrete acties.

 1. Bezoek van adviseur: Allereerst wordt het huidige energielabel vastgesteld en ontvangt u een gedetailleerd bespaaradvies. Ons advies bevat drie scenario’s/pakketten. Daarbij stelt onze adviseur het gewenste maatregelpakket vast.
 2. Bespreken rapport: In een online consult, krijgt u de mogelijkheid om het rapport met de EP-adviseur door te nemen.
 3. Aan de slag: Hierna vraagt u op basis van het advies zelf de offertes aan bij leveranciers van uw eigen voorkeur. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en staan los van de door u gekozen leveranciers.

Wanneer bevelen wij een
Energie Bespaar Advies aan?

Er zijn drie situaties waarbij wij een Energie Bespaar Advies aanbevelen:

  1. Wilt u uw woning gaan verkopen maar houdt een laag energielabel u tegen? Dan helpt ons uitgebreid Energie Bespaar Advies u met de keuze van de verduurzamingsmaatregelen. U ziet in ons advies wat het effect is op het huidige energielabel volgens de NTA8800 methode. Met het verbeteren van het energielabel bespaart u niet alleen energie, u creëert ook een hogere verkoopwaarde voor uw woning*.
  2. U heeft recent een woning gekocht en u wilt bij de hypotheekaanvraag de mogelijkheden onderzoeken of de kosten van verduurzaming van de woning meegefinancierd kunnen worden. In zo’n geval biedt het Energie Bespaar Advies uitkomt. In ons rapport vermelden we namelijk de geschatte kosten van de aanbevolen maatregelen.
  3. U heeft een woning en besluit daar nog lekker van te genieten. Met het Energie Bespaar Advies krijgt u inzicht in wat u kunt doen om de woning meer comfort te laten bieden. Dat scheelt bovendien vaak ook in uw maandelijkse energielasten.

* Volgens makelaarsvereniging NVM kan dit oplopen tot wel 10%. Ook kunt u ons rapport gebruiken bij de verkoop waarmee u kopers helder informeert.

 Voorwaarden en aandachtspunten

 • Alle prijzen zijn inclusief BTW.
 • Prijs is voor woningen tot maximaal 500 m³. Meerprijs per 100 m³: € 35,-.
 • U kunt tot 24 uur voor het bezoek van de adviseur kosteloos annuleren of wijzigen.
 • Let op: Om het Energie Bespaar Advies te kunnen uitbrengen, moet u over specifieke energie-informatie van uw woning beschikken. Deze informatie is meegeleverd bij een energielabel dat is opgenomen na 1 januari 2021. Heeft u deze informatie niet beschikbaar, dan kunnen wij voor € 249,- extra deze energetische informatie in de vorm van een Energielabel voor u opnemen.

Vraag hier uw
Energie Bespaar Advies aan!

Veelgestelde vragen
over het Energie Bespaar Advies