Energie Bespaar Advies

  1. Home
  2. Energie Bespaar Advies

Zo bespaart u energie met het
Energie Bespaar Advies

Het Energie Bespaar Advies van Perfectkeur is de meest uitgebreide adviesdienst voor de verduurzaming van uw woning. Onder begeleiding van onze EP-adviseur start u direct en met energie besparen aan de hand van concrete acties.

  1. Bezoek van adviseur: Allereerst wordt het huidige energielabel vastgesteld en ontvangt u een gedetailleerd bespaaradvies. Ons advies bevat drie scenario’s/pakketten. Daarbij stelt onze adviseur het gewenste maatregelpakket vast.
  2. Bespreken rapport: In een online consult, krijgt u de mogelijkheid om het rapport met de EP-adviseur door te nemen.
  3. Aan de slag: Hierna vraagt u op basis van het advies zelf de offertes aan bij leveranciers van uw eigen voorkeur. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en staan los van de door u gekozen leveranciers.

Wanneer bevelen wij een
Energie Bespaar Advies aan?

Wilt u uw woning gaan verkopen maar houdt een laag energielabel u tegen? Dan helpt ons uitgebreid Energie Bespaar Advies u met de keuze van de verduurzamingsmaatregelen. U ziet in ons advies wat het effect is op het huidige energielabel volgens de NTA8800 methode. Met het verbeteren van het energielabel bespaart u niet alleen energie, u creëert ook een hogere verkoopwaarde voor uw woning.

U kiest zelf of u de energie bespaar maatregelen zelf uitvoert. Ook kunt u ons rapport gebruiken bij de verkoop waarmee u kopers helder informeert.

 Voorwaarden en aandachtspunten

  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.
  • Let op: Om het Energie Bespaar Advies te kunnen uitbrengen, moet u over specifieke energie-informatie van uw woning beschikken. Deze informatie is meegeleverd bij een energielabel dat is opgenomen na 1 januari 2021. Heeft u deze informatie niet beschikbaar, dan kunnen wij voor € 249,- extra deze energetische informatie in de vorm van een Energielabel voor u opnemen.
  • Prijs is voor woningen tot maximaal 500 m³. Meerprijs per 100 m³: € 35,-.
  • U kunt tot 24 uur voor het bezoek van de adviseur kosteloos annuleren of wijzigen.

Vraag hier uw
Energie Bespaar Advies aan!

Veelgestelde vragen
over het Energie Bespaar Advies