Kruipruimte-inspectie met behulp van videoscoop

De videoscope kan met behulp van een lenzenwissel ook worden gebruikt voor inspectie van bijvoorbeeld een kruipruimte. Het zicht vanaf de top is maximaal 3,5 meter. Balken, vloerbeschot en een oplegging worden zeer duidelijk zichtbaar gemaakt. Voor een goede inspectie dient u rekening te houden met meerdere boorgaten van 12 mm in een houten of betonnen vloer.

Uiteraard heeft ook een videoscoop zijn beperkingen, we willen daarom graag vooraf bespreken of de inzet mogelijk is en ook het gewenste resultaat zal opleveren. Even bellen 078-6849750 en van gedachten wisselen over de mogelijkheden en kosten van een onderzoek, is geen probleem bij Perfectkeur!

Videoscoop inspectie

Middels een flexibele videoscoop worden inspecties uitgevoerd op bijna onmogelijke plaatsen. De duurzame apparatuur en instrumenten welke worden gebruikt voor de inspecties hebben een op afstand bestuurbare top. In deze top zit een video plus fotocamera en een lichtpunt welke wordt gevoed met een externe lichtbron. Doordat de top kan manoeuvreren kunnen inspecties zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Op beeldscherm en in het rapport zijn later de beelden duidelijk voor u gevisualiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.