Endoscoop inspectie

Spouwmuren, koude bruggen, plafonds, kruipruimtes, alle niet toegankelijke plaatsen en ruimtes kunnen met het endoscopisch onderzoek van Perfectkeur zichtbaar worden gemaakt. Verborgen problemen en gebreken worden zichtbaar gemaakt. Diversen soorten onderzoeken en inspecties zijn mogelijk.

We onderscheiden voor onze onderzoeken de statische eenvoudige endoscoop of de meer geavanceerde afstandbestuurbare endoscoop (de videoscoop) die ook een foto-, video- en meetfunctie heeft. Lees hier meer over de toepassingen en mogelijkheden van de meest geavanceerde endoscoop.

Onderstaand enkele foto’s van een speciaal vloerenonderzoek (kwaaitaal). De kruipruimte is deels niet toegankelijk. Een optie is dan ondergraven of een luik maken. Met de geavanceerde apparatuur is het voor Perfectkeur mogelijk om deskundig, snel en met nauwelijks tot geen overlast een gedegen onderzoek uit te voeren.

Endoscoop inspectie Endoscoop inspectie

In bovenstaand geval heeft Perfectkeur in de kalkzandstenen op enkele plaatsen gaatjes (doorsnee max 10mm) geboord, vervolgens is met behulp van de endoscoop een uitgebreide en betrouwbare visuele inspectie uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.