Bouwkundige Keuring in Den Haag

Bouwtechnische keuringen in Den Haag.

Hartelijk welkom op de website van de specialist voor bouwtechnische keuringen in Den Haag. Een bouwtechnische keuring wordt ook wel bouwtechnokeuring, aankoopkeuring, verkoopkeuring, woningkeuring, bouwkundige keuring of bouwtechnisch onderzoek genoemd. Dit zijn in feite allemaal verschillende termen voor precies hetzelfde, namelijk het middels een  bouwtechnisch onderzoek volledig in kaart brengen van de technische staat en toestand van een woning.

Wat is een bouwtechnische keuring?

Maar wat is nou eigenlijk een bouwtechnische keuring? Een bouwtechnische keuring, zoals we die uitvoeren in Den Haag, geeft middels een uitgebreid rapport de huidige staat van de woning gedetailleerd weer. De bouwtechnische keuring van de woning gaat van de kruipruimte tot en met het dak, indien bereikbaar. U krijgt een goed en betrouwbaar beeld van de eventuele gebreken, achterstallig onderhoud én de herstelkosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Buiten de directe kosten, worden ook de eventuele te verwachten kosten binnen een termijn van 5 jaar in het rapport opgenomen. Daarnaast geven we nog eventuele verbeterposten op die te maken hebben met bijvoorbeeld brandveiligheid e.d. U weet na ons bouwkundig advies, precies wat u koopt. Tot slot kunt u als opdrachtgever, bij ons zelfs verbeterposten opgeven, zoals verbouwingen, die wij voor u dan als stelposten in de rapportage opnemen.

Waarom een bouwtechnische keuring specifiek in Den Haag?

U heeft besloten een woning in Den Haag te kopen. Dan is bouwtechnisch keuren wel één van dé belangrijkste stappen in het aankoopproces van uw nieuwe woning. Veel kopers zijn niet bouwtechnisch onderlegd. Een bouwtechnische keuring, door een ervaren bouwkundig adviseur, kan u daarom behoeden voor een miskoop. Na de inspectie ontvangt u een gedegen keuringsrapport wat voldoet aan de eisen van banken, geldverstrekkers, verzekeraars en stichting Nationale Hypotheek Garantie (N.H.G. / nhg). Gaat u een huis (woning) kopen laat deze dan keuren.

Waarom is plaatselijke bekendheid van de inspecteur belangrijk? 

Plaatselijke factoren zijn van grote invloed op staat en toestand van huizen. Zo zullen er in een drukke grote stad, als Amsterdam, hele andere zaken aan de orde komen dan bijvoorbeeld in een stil plattelandsdorp. Zaken als bouwaard, bodemgesteldheid, funderingsproblematiek, invloeden van de natuurlijke omgeving, verschillen van plaats tot plaats. Daarom zijn wij van mening dat bekendheid van de plaatselijke factoren, bij degene die de bouwinspectie op uw huis uitvoert, een heel belangrijke meerwaarde biedt. Perfectkeur voorziet in deze behoefte.

Professioneel en onafhankelijk!

Daarnaast hechten wij er veel waarde aan, dat alle bouwtechnische keuringen worden uitgevoerd door bouwkundigen die bij ons in vaste dienst zijn. Dus geen freelancers, hobbyklussers, maar  bouwkundigen met verstand van zaken die direct onder verantwoording van ons bedrijf vallen. Onze medewerkers worden ook periodiek getraind om de kwaliteit van de opname blijvend te verbeteren. Overigens bieden wij naast bouwtechnische keuringen ook diensten aan zoals; opleveren bij verbouwing of oplevering van uw nieuwbouwhuis, de zogenaamde opleveringskeuring. Ook hebben wij gekwalificeerde mensen in dienst om voor uw school, VvE, kerk, scholen, kantoor of appartementencomplex een meerjaren onderhoudsplan c.q. onderhoudsplanning op te stellen. Natuurlijk kunt u ons ook altijd vrijblijvend benaderen voor meer informatie en/of algemeen bouwadvies of specifieke betonrot keuringen in Kwaaitaal- of Mantavloeren.

Geen wachttijden bij de uitvoering van uw bouwtechnische keuring!

Wij hechten veel waarde aan een snelle afhandeling. En onze ervaring is dat u dat op prijs stelt. U bent niet altijd de enige die interesse heeft in een woning en soms is er sprake van ontbindende voorwaarden binnen een vastgestelde termijn. Daarom geven wij u de garantie dat een bouwtechnische inspectie, bijna altijd plaats kan vinden binnen drie werkdagen na opdracht. Het bouwkundig rapport is de werkdag na de bouwkeuring klaar en digitaal beschikbaar.

Overzichtelijk bouwkundig rapport !

Graag laten we het bouwkundig rapport dat we maken naar aanleiding van de bouwtechnische keuring voor zichzelf spreken. (Klik hier om een voorbeeld van het bouwkundig rapport in te zien) Na en tijdens de keuring wordt voor u een bouwtechnisch rapport, volgens het model van NHG, opgesteld, ondersteund met foto’s van de eventuele gebreken. Dit bouwkundig rapport is de werkdag na de bouwtechnische woningkeuring al klaar. Vervolgens kunt u de informatie uit het bouwonderzoek bijvoorbeeld prima gebruiken in aan- of verkooponderhandelingen over de prijs van uw woning.

Scherp tarief!

Perfectkeur levert niet alleen de meest grondige bouwtechnische onderzoeken in en rond Den Haag en meest uitgebreide rapportages van de branche, maar doet dat ook nog eens voor een vast tarief. Dus u weet van te voren wat u kwijt bent voor de aankoopkeuring van uw huis. Bij ons wordt u zeker niet geconfronteerd met allerlei toeslagen achteraf! Voor een vast tarief van € 399,- incl. btw (in de meeste gevallen overigens ook nog eens aftrekbaar van de belasting) voeren wij het bouwtechnisch onderzoek uit. Alleen voor objecten die groter zijn dan 800m3 gelden andere tarieven. Een offerte hiervoor maken wij graag voor u op aanvraag.

Ik wil direct een bouwtechnisch onderzoek aanvragen!

Dat kan uiteraard als u hier klikt en het formulier invult, om uw bouwkeuring in Den Haag op te geven. Wij nemen dan nog dezelfde werkdag contact met u op om een afspraak te maken. Heeft u liever dat wij direct een afspraak maken met een makelaar dan kan dat uiteraard. Vult u dan bij opmerkingen de naam en het telefoonnummer van de desbetreffende makelaar in. Via de navigatie balk links kunt u, over allerlei onderwerpen, meer informatie vinden op onze website.

Nog vragen? Bel dan 0800 0900 200 (gratis)