Bouwkundige keuring Heerjansdam

Bouwkundige keuringen in Heerjansdam.

Hartelijk welkom op de website van de specialist voor bouwkeuringen in Heerjansdam. Een bouwkundige keuring wordt ook wel bouwtechnokeuring, aankoopkeuring, verkoopkeuring of bouwkundig bouwtechnisch onderzoek genoemd. In feite zijn geven al deze termen een naam aan precies hetzelfde, namelijk het middels een  bouwtechnisch onderzoek volledig in kaart brengen van de staat en toestand van een woning.

Wat is een bouwkundige keuring?

Maar wat is nou eigenlijk een bouwkundige keuring? Een bouwkundige keuring, zoals we die uitvoeren in de regio Heerjansdam, geeft middels een uitgebreid rapport de huidige staat van de woning gedetailleerd weer. U krijgt een goed en betrouwbaar beeld van de eventuele gebreken, achterstallig onderhoud én de herstelkosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Buiten de directe kosten, worden ook de eventuele te verwachten kosten op binnen een termijn van 5 jaar hierin meegenomen. U weet als koper dan precies wat u koopt. Tevens kunt u als opdrachtgever verbeterposten opgeven die wij voor dan u begroten.

Waarom een bouwkundige keuring specifiek in Heerjansdam?

U heeft besloten een woning in Heerjansdam te kopen. Dan is bouwtechnisch keuren wel de belangrijkste stap in het aankoopproces van uw nieuwe woning. Veel kopers zijn niet bouwtechnisch onderlegd. Een bouwkundige keuring kan u daarom behoeden voor een miskoop met behulp van het gedegen keuringsrapport wat voldoet aan de eisen van banken, geldverstrekkers, verzekeraars en stichting N.H.G.

Waarom is plaatselijke bekendheid van de inspecteur belangrijk? 

Plaatselijke factoren zijn van grote invloed op staat en toestand van huizen. Zo zullen er in een plaats als Heerjansdam veel andere zaken aan de orde komen dan bijvoorbeeld in een dorp vlak aan zee of op veengrond. Zaken als bouwaard, vloersoort funderingsproblematiek verschillen van plaats tot plaats. Daarom zijn wij van mening dat er altijd bekendheid van de plaatselijke factoren dient te zijn bij degene die uw huis keurt. Daarnaast hechten wij veel waarde dat alle bouwkundige keuringen worden uitgevoerd door bouwkundigen die bij ons in vaste dienst zijn. Dus geen freelancers hobbyklussers, maar bevoegde bouwkundigen met verstand van zaken die direct onder onze verantwoording vallen.

Geen wachttijden bij de uitvoering van uw bouwkundige keuring!

Wij hechten veel waarde aan een snelle afhandeling. En onze ervaring is dat u dat op prijs stelt. U bent niet altijd de enige die interesse heeft in een woning en soms is er sprake van ontbindende voorwaarden binnen een vastgestelde termijn. Daarom geven wij u de garantie dat de bouwkundige keuring plaats kan vinden binnen drie werkdagen na opdracht en is het bouwkundig rapport de werkdag na de keuring klaar!

Overzichtelijk bouwkundig rapport !

Graag laten we het bouwkundig rapport wat we maken naar aanleiding van de bouwkundige keuring voor zichzelf spreken. (Klik hier om een voorbeeld van het bouwkundig rapport in te zien) Na en tijdens de keuring wordt voor u een bouwkundig rapport, volgens het model van NHG, opgesteld, ondersteunend met foto’s van de eventuele gebreken. Dit rapport is de werkdag na de bouwkundige keuring al klaar. Vervolgens kan u de informatie uit het keuringsrapport bijvoorbeeld prima gebruiken in aan- of verkooponderhandelingen over de prijs voor de woning.

Scherp tarief!

perfectkeur levert niet alleen de meest grondige bouwtechnisch onderzoeken en meest uitgebreide rapportages van de branche, maar doet dat ook nog eens voor een vast tarief. Dus u weet van te voren wat u kwijt bent en wordt niet geconfronteerd met allerlei toeslagen achteraf. Voor een vast tarief van € 399,- incl. btw (in de meeste gevallen overigens ook nog eens aftrekbaar van de belasting) voeren wij het bouwtechnisch onderzoek uit. Alleen voor objecten die groter zijn dan 800m3 gelden andere tarieven. Een offerte hiervoor maken wij graag voor u op aanvraag. Ook voor een energieprestatieadvies of elektrakeuring kunt u bij ons terecht.

Ik wil direct een bouwtechnisch bouwtechnisch onderzoek aanvragen!

Dat kan uiteraard als u onderstaand formulier invult nemen wij nog dezelfde werkdag contact met u op om een afspraak te maken. Heeft u liever dat wij direct een afspraak maken met een makelaar dan kan dat uiteraard. Vult u dan bij opmerkingen de naam en het telefoonnummer van de desbetreffende makelaar in.