De Bouwkundige Keuring+++

Dit is de meest uitgebreide keuring. Er wordt uitgebreid gekeken naar de bouwkundige staat, asbest, installatietechnische aspecten, veiligheid, binnenmilieu en de energiebesparingmogelijkheden van de woning.

Deze keuring is een combinatie van verschillende diensten:

[checklist icon=”check” iconcolor=”#f2c40e” circle=”no”]

  • Bouwkundige Keuring
  • Asbestonderzoek
  • NTA8025 Veiligheidskeuring
  • Binnenmilieu-inspectie
  • Energiebesparingsadvies

[/checklist]

Indien u deze diensten los af zou nemen betaalt u € 1.179,-.
Door deze diensten gecombineerd aan te bieden als +++keuring kunnen wij u ca. 40% korting bieden. U betaalt nu slechts € 699,-.

Bouwkundig en onderhoudskeuring

Een bouwkundige keuring is aan te bevelen bij aan- of verkoop van een woning, het uiteindelijke bouwkundige rapport geeft u een duidelijk beeld van de staat van de woning en is tevens geschikt voor gebruik bij de financiering van uw woning bijvoorbeeld met Nationale Hypotheek Garantie.
Lees meer…

Veiligheid van gas en elektra-installaties

Tijdens een veiligheidskeuring worden de volgende zaken gecontroleerd. Gasleiding wordt gecontroleerd op lekkage, het systeem wordt volledig gecontroleerd op drukverlies, aangesloten gastoestellen worden daarbij ook op lekkage gecheckt. We controleren de veiligheid van de meterkast en het elektrasysteem waaronder ook b.v. de wandcontactdozen. Daarnaast voeren we verschillende testen uit m.b.t. elektrasysteem zoals; het testen van de aardlekschakelaars (afvaltijd en uitschakelstroom). Isolatiemeting (is de bedrading goed in de woning) en aardcircuitmeting (voldoet de aarding van het systeem).
Lees meer…

Asbestonderzoek

Dit onderzoek wordt uitgevoerd om vast te stellen of er asbest aanwezig is in een gebouw dat nog in gebruik is. Deze asbestinventarisatie wordt uitgevoerd zonder destructief onderzoek. Het betreft een intensieve visuele beoordeling op de aanwezigheid van asbestverdachte materialen.
Lees meer…

Binnenmilieulabel

Een binnenklimaat inspectie is de goede start van gezond en comfortabel wonen! Door het laten opmaken van een binnenmilieuprofiel, wordt het klimaat in uw woning beoordeeld op o.a. de volgende punten: vocht en schimmel, verbrandingsgassen, geluidisolatie, installatiegeluid, luchtverversing, thermisch comfort en daglichttoetreding.
Lees meer…

Energiebesparingadvies

Met een maatwerkadvies krijgt u uitgebreid inzicht in besparingsmogelijkheden die een woning biedt. Ook krijgt u op duidelijke wijze inzicht in de kosten die energiebesparende maatregelen met zich meebrengen en uiteraard in de besparingen die er kunnen worden gerealiseerd. Het maatwerkadvies is een energiebesparingadvies wat wordt opgemaakt na een inspectie van uw woning.
Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.