PerfectBeheer maakt financiering van onderhoud mogelijk

  1. Home
  2. Kernwaarden
  3. PerfectBeheer maakt financiering van onderhoud mogelijk

PerfectBeheer maakt financiering van onderhoud mogelijk

PerfectBeheer maakt financiering van onderhoud mogelijk

Wij zijn enthousiast om een mooie nieuwe uitbreiding van onze dienstverlening aan te kondigen! Vanaf nu is het mogelijk om financiering aan te vragen voor het uitvoeren van onderhoud aan uw appartementencomplex. Het betreft een exclusieve financieringsvorm voor Vereniging van Eigenaars.

PerfectBeheer is, binnen onze groep, de specialist gericht op het technisch beheer van vastgoed. PerfectBeheer biedt in samenwerking met een grote internationale financiële instelling, de mogelijkheid om het onderhoud aan uw vastgoed gespreid te betalen. En het is niet alleen een mogelijkheid om uw onderhoud aantrekkelijk te financieren, maar wij kijken ook naar verbeteringen in duurzaamheid. Daarmee kunt u een deel van de investeringskosten terug verdienen, door lagere energiekosten.

We lopen al langer tegen het feit aan dat het soms, voor een vereniging van eigenaars (VVE), lastig is om groot onderhoud uit te laten voeren. Op de momenten dat het nodig is, ontbreken de middelen en moet er nog gespaard worden. Ook is het aantrekkelijk om als VvE investeringen te doen in duurzaamheid en energiebesparende maatregelen, maar zijn de bestaande reserves vaak onvoldoende.

Wat het extra complex maakt, is dat een bank de financiering koppelt aan de individuele woningeigenaar, waardoor dit vanwege tegenstrijdige belangen vaak niet lukt.

PerfectBeheer zag het belang om uw vastgoed goed te onderhouden en te investeren en daarom zijn we op zoek gegaan naar een financiële instantie die daarin ook kansen ziet. We vonden hierin een partner in de Ribank, onderdeel van Credit Agricole Group.

Het bijzondere is dat deze financiering niet gekoppeld wordt aan de individuele eigenaar, maar aan de VvE. Dit vereenvoudigd de financieringsregeling en geeft u de ruimte om echt verantwoord te kiezen voor maatregelen en onderhoud. Een deel kan zelfs worden wordt terugbetaald uit de opbrengst van duurzame investeringen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonnepanelen of duurzame investeringen in isolatie. Een bijkomend voordeel is dat bij verkoop van de woning de nieuwe eigenaar gewoon meebetaalt. Ook wordt hiermee voorkomen dat eigenaren een extra inleg moeten regelen om aan de onderhoudsverplichting te voldoen. Hoewel het geen vereiste is, is het is een zeer interessante mogelijkheid waar wij u graag bij adviseren.

Wilt u als bestuur eens vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden die een dergelijke regeling u biedt? Neem dan direct even contact op met PerfectBeheer om te vragen naar de mogelijkheden voor uw vastgoed.

Kernwaarden, Perfectie, Perfectkeur actueel, Zakelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu