Nieuwsbrief oktober 2014

Perfectkeur brengt u het laatste nieuws, ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn!

Het Energielabel per 1 januari 2015 !?

Wat staat ons te wachten per januari 2015 rondom het energielabel? Het huidige label verdwijnt. Er komen twee varianten voor in de plaats. Een vereenvoudigde variant, die gebaseerd op een tiental woningkenmerken, een labelletter oplevert. Deze kan afgemeld worden en voldoet bij woningoverdracht en is tevens de basis voor woningen waarvan….. Lees meer…

Vast weten welke labels er verstrekt worden?
Energielabelatlas.nl heeft alle woningen reeds doorgerekend volgens de nieuwe normen.

Wat betekenen deze wijzigingen voor u als makelaar?
Er ligt weer een handschoen, wie pakt hem op? De overheid zal uiteraard graag de makelaardij betrekken in zo’n langlopend energieverslindend dossier. Toch is er algemeen de hoop… Lees meer…
…Lees meer

Marktontwikkelingen volgen of beïnvloeden?

Perfectkeur probeert altijd voorop te lopen. Wij maken trends, zien kansen, scheppen mogelijkheden en denken altijd een stap verder. Dat past bij ons bedrijf, dat past bij ons denken. Onze kennis van de markt kan echter nog beter en daar willen we graag iets aan gaan doen.

Wij willen graag meer ontwikkelingen in gang zetten, meer innovatie aanwakkeren en ondersteunen. Daarom nemen wij het initiatief tot het opzetten van een innovatieplatform. Een soort van denktank, waarin we – niet geremd door alleen de bij ons aanwezige kennis – innovaties kunnen delen, maken en testen.

Daarom zoeken wij u!
Lees meer…

Vacatures bouwkundig inspecteur!

Vanwege voortdurende groei, zijn we in verschillende regio’s op zoek naar bouwkundig talent.

Met name voor de regio Tilburg en Den Haag zijn we dringend op zoek naar bouwkundige inspecteurs.

Helpt u ons mee zoeken?
Wilt u meer weten?

Kijk hier voor de volledige advertenties.

Misschien kent u iemand die aan dit profiel voldoet, of deel anders de vacature met vrienden en kennissen via sociale media!
Help ons!

Schoolhuisvesting, een zorg minder?

De regelgeving rondom schoolhuisvesting gaat drastisch wijzigen. Dat geeft een hoop nieuwe uitdagingen voor besturen en directies. Het daagde Perfectkeur er toe uit om een nieuw concept in de markt te zetten.

Onze aanpak ontzorgt directie en bestuur en brengt bouwkundige kennis en energetische professionaliteit in, waar scholen direct van kunnen profiteren.

In vier overzichtelijke stappen wordt de hele zorg voor de schoolhuisvesting in kaart gebracht. Met de uitvoering van een door ons opgesteld plan van aanpak, wordt deze zorg zelfs jarenlang volledig overgenomen.
Lees meer…

Informatiebijeenkomst: Asbest & Makelaardij

Binnenkort gaat Perfectkeur een aantal bijeenkomsten organiseren voor de makelaardij. Deze bijeenkomsten zijn gericht op het geven van voorlichting over de regelgeving en de (persoonlijke) veiligheid rondom asbest.

Deskundigen zullen u bijpraten over de gezondheidsrisico’s van asbest in woningen. Tevens gaan we in op vragen zoals, hoe neem ik veilig een asbestmonster, wat doe ik bij ontdekking, hoe zit het met de aansprakelijkheid voor makelaars, wat is een goed advies aan een (ver)koper enz.

Interesse? Meldt u aan, geef daarbij wel even op in welke regio u actief bent.
Meldt u aan…

Perfectkeur actueel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.