Perfectkeur brengt u het laatste nieuws, ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn!

Vakantie & bereikbaarheid.

Perfectkeur is uiteraard gewoon bereikbaar tijdens de gehele vakantieperiode. Onze inspecteurs gaan gespreid op vakantie en de kantoorbezetting wordt zo optimaal mogelijk verdeeld over de hele vakantieperiode. Toch zal het voorkomen dat onze bereikbaarheid net iets minder goed is dan u van ons gewend bent.

Wilt u ons helpen om zo efficiënt mogelijk de zomer door te komen en de bereikbaarheid optimaal te houden? Wij stellen het zeer op prijs als u uw opdrachten online invoert. Dit scheelt ons veel tijd en we kunnen uw opdrachten op die manier eenvoudiger, beter en sneller verwerken.

Een hele fijne vakantie en heel hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!
Keuring online aanvragen

Herstel woningmarkt blijkt duurzaam.

Eind vorig jaar gaven wij het al aan in deze nieuwsbrief. Heel duidelijk waren destijds de voortekenen aanwezig dat de woningmarkt aan zou gaan trekken.

Een paar maanden later kunnen we al duidelijk zeggen dat de woningmarkt duurzaam herstel laat zien. Perfectkeur zit helemaal aan de voorkant van de markt en wij zien een nog steeds toenemende vraag naar bouwkundige keuringen.

Heel hard werken dus de afgelopen maanden. Voor u als onze klant zal het een drukke tijd geweest zijn en voor ons was het ook een ongelooflijk drukke periode.

Na al die drukte is een vakantie heerlijk en nog eens extra genieten met de wetenschap dat herstel op de woningmarkt duurzaam blijkt te zijn!

Namens het hele team,

Prettige vakantie!
Lees meer

Gaslekken in honderd-duizenden woningen?!

Drie weken geleden was er veel media-aandacht wat gerelateerd was aan het nieuwsbericht dat er bij het vervangen van gasmeters vaak aan het licht komt dat de installatie in een niet al te beste staat blijkt te verkeren.

Tot de jaren ’90 werd er door de gemeentelijke gasbedrijven periodiek gecontroleerd of er niets lekte. Toen de gasbedrijven werden geprivatiseerd, verdwenen deze controles. Een vervelende situatie waar wij in de praktijk ook vaak mee te maken hebben, tijdens het keuren van woningen. Enkele jaren geleden hebben wij hierover al eens aan de spreekwoordelijke bel getrokken.

Voorlopig zal de verplichte keuring misschien nog niet snel terugkeren. Wij bieden u voor € 95,- incl. BTW al een APK veiligheidskeuring voor uw woning aan in combinatie met een bouwkundige keuring.

Bij twijfel over de conditie van de elektra- en gasinstallatie een goede keuze!
Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.