Nieuwsbrief februari 2010

Energiebesparing blijft hot item!
De vraag naar energiebesparing en energiebesparingadviezen neemt nog steeds sterk toe. Door een subsidie van de overheid krijgt u, of uw klant, momenteel
200,- retour bij het afnemen van een maatwerkadvies. U als zakelijke relatie profiteert daarbij van aantrekkelijke vergoedingen.

Het maatwerkadvies van perfectkeur geeft een duidelijk beeld van mogelijkheden, besparingen, investeringen en terugverdientijden. Ideaal om tijdens een aan- of verkoopprocedure meerwaarde te bieden aan geïnteresseerden.

OASE Wooncomfort is een initiatief van perfectkeur waarmee u nog verdere begeleiding aan uw klanten kunt aanbieden. In een ontzorgend concept wordt de zorg voor het uitvoeren van maatregelen, regelen van subsidies volledig  overgenomen. Wilt u meer informatie over wat OASE voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact op via 078-6849750.

Kijk voor informatie ook op www.energiebesparingsrapportage.nl of www.oasecomfort.nl

 

Plattegronden

Wilt u een woning in de verkoop aantrekkelijker maken voor potentiële kopers? Overweeg dan om een plattegrond te laten maken en laat u makelaar deze op zijn eigen website en landelijke huizensites plaatsen. Ook bij aankoop van een woning is het een handig middel om uw woninginrichting te bepalen! Afmetingen van ruimtes en de draairichting van deuren worden aangegeven evenals (zonder maatvoering) de posities van ramen, deuren, hoeken e.d. Let op: de geleverde plattegronden zijn bedoeld als promotioneel materiaal !

Onze tekeningen zijn voorzien van een oppervlakte berekening conform een afgeleide maar branche breed gedragen meetinstructie (conform nen 2580). De LMV, NVM, RVT, VBO, VNG en Waarderingskamer hebben uitgesproken belang te hechten aan uniforme toepassing van deze instructie. Omdat de rekenmethodiek vrij lastig en specialistisch is en de risico’s t.a.v. foutieve informatie omtrent de oppervlaktes onaanvaardbaar zijn de medewerkers van perfectkeur opgeleid en bekwaam om te meten conform deze instructie.

Wij tekenen voor u

De woning wordt door een medewerker ter plaatse ingemeten en later uitgewerkt de totale kosten 250,00 incl btw. Uiteindelijk krijgt u van ons geleverd een brochure versie, een berekening van de oppervlakte’s (Branche brede meetinstructie), en een floorplanner bestand waarmee de plattegronden op bijvoorbeeld de website van Funda geplaatst kunnen worden.

U levert de schetsen aan

Indien u alleen schetsen aanlevert (tekenservice) bedragen de kosten 150,00 incl btw. Uiteindelijk krijgt u van ons geleverd een brochure versie, een berekening van de oppervlakte’s (Branche brede meetinstructie), en een floorplanner bestand waarmee de plattegronden op bijvoorbeeld de website van Funda geplaatst kunnen worden.

De tekeningen worden altijd  digitaal, per email, bij u aangeleverd. Van elke verdieping ontvangt u een aparte tekening. Tevens ontvangt u zogenaamde .fml bestanden, deze zijn geschikt om (eventueel via uw makelaar) te plaatsen op bijvoorbeeld de huizensite Funda. De woning is maximaal 300 m2 en maximaal 4 woonlagen. Grote woningen prijs op aanvraag.

Voorbeeld 1 Voorbeeld 2

Het Perfect Businesspakket®.

Zoals u mogelijk al weet verstrekken wij al een aantal jaren onze perfect businesspakketten met zakelijke informatie, promotiematerialen, raamposters, consumentenfolders en bijbehorende folderdisplays.

Met behulp van deze materialen kunt u deze diensten onder de aandacht brengen van uw klant. U kunt dit pakket aanvragen door hier te klikken.

Perfectkeur actueel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.