Nieuwsbrief augustus 2010

Tekeningen en plattegronden.

Wilt u een woning in de verkoop aantrekkelijker maken voor potentiële kopers? Overweeg dan eens om een plattegrond te laten maken. Met de nauwkeurigheid en kwaliteit die u van ons gewend bent maken wij een overzichtelijke tekening van de betreffende woning. De tekeningen worden digitaal bij u aangeleverd, zodat u ze eenvoudig kan gebruiken in uw verkoopbrochures en voor internetpresentaties. Tevens ontvangt u een ingeseald exemplaar.

Met deze dienst nemen wij u het werk volledig uit handen.

Uiteraard is het gunstig om deze tekeningen direct in combinatie met een bouwtechnische keuring of energiebesparingsrapport uit te laten voeren. U betaalt, als zakelijke klant, dan slechts een meerprijs van 130,-. Dit voordeel kunt u uiteraard ook doorgeven aan de klanten die u bij ons aanbrengt, zodat zij direct profiteren van uw bemiddeling.

Tekenservice!

Wilt u gebruik maken van onze tekenservice? Fax dan u schetsen naar 078-6849750. Wij zetten uw schetsen dan binnen 24uur voor slechts € 59,50 om in een professionele digitale tekening.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel gerust 078-6849750 of stuur een mailtje met uw vragen naar verkoop@perfectkeur.nl.

*Prijzen genoemd in deze informatie zijn inclusief 19% BTW.

‘Gratis’ energiebesparingsrapport!
Door subsidie van de overheid krijgt u 200,- subsidie op een energie maatwerkadvies voor een particuliere woning.

Indien u bij ons opdracht geeft voor een energie maatwerkadvies, in combinatie met een bouwkundige keuring, kunt u nu door deze subsidieregeling ‘gratis’ gebruik maken van een energiebesparingsrapport. De kosten van een maatwerkadvies  bedragen, in combinatie met een bouwkeuirng slechts 200,-. Zo wordt dit maatwerkadvies gratis, doordat u deze kosten retour krijgt van de overheid.

Binnen enkele weken informeren wij u uitgebreid over de inhoud en mogelijkheden van deze rapportage en dienst. Kijk voor informatie ook op www.energiebesparingrapportage.nl

*Prijzen genoemd in deze informatie zijn inclusief 19% BTW

Veranderde wetgeving omtrent email.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven als klant van perfectkeur. Per 1 juli 2009 echter veranderd de wetgeving voor het verzenden van e-mailberichten. Een nieuwsbrief die wordt verstuurd naar klanten, zoals deze, valt in principe buiten deze wetgeving, maar we willen u toch graag extra in de gelegenheid stellen om u voorkeuren voor het ontvangen van onze informatie nog eens extra aan te geven.

Wij vinden het goed om u te informeren over ons bedrijf en de marktontwikkelingen, maar begrijpen het uiteraard ook als u dat niet op prijs stelt! We willen u daarom nog eens uitdrukkelijk de gelegenheid geven om uw e-mailadres te verwijderen uit ons relatiebestand.

Door hier [UNSUBSCRIBE] te klikken ontvangt u geen informatie meer van ons!

Perfectkeur actueel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.