Lunch Online: Energie Besparen

De woningprijzen dalen. Woningen met een laag energielabel zijn moeilijker te verkopen. Hoe gaat u daar  als makelaar of financieel adviseur mee om? Wij helpen u bij het vinden van de verborgen verkoopwaarde. Neem deel aan onze Lunch Online!

De hoge energieprijzen en de stijgende rente maken het de woningkopers en verkopers niet gemakkelijk. Opeens speelt ook het energielabel een rol van betekenis. U bent het eerste contact met de woningverkoper, of de woningzoekende. Daarin speelt u een cruciale rol. U zult, net als wij, veel vragen krijgen over de (on)mogelijkheden van energiebesparende maatregelen.

Ook kunnen we ons voorstellen dat er bij u veel vragen leven. Wij hebben daarover nagedacht en passende oplossingen uitgewerkt. Daarmee maken we van de dreigend lagere woningwaarde, een unieke kans om de verborgen waarde zichtbaar te maken. Dit willen we graag met u delen.

Datum: 29 november 2022
Tijdstip: 12:30 uur

Meld u direct aan!

Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt op het opgegeven e-mailadres een uitnodiging met de link naar de zoom-sessie.

  • Stel alvast uw vraag aan onze energieprestatie adviseur. Wij komen hier tijdens de Lunch Online op terug.

Energie, energielabel2021, Perfectkeur actueel