Inloggen

Actie 15 jaar Perfectkeur!

Voer de relatiecode uit de brief in onderstaand formulier in en u ontvangt een inlognaam en wachtwoord per email.

Heeft u vragen, bel ons op 078-6849750.

Diverse doelgroepen en maatwerkdiensten

Perfectkeur is een zeer ervaren en breed deskundig bouwkundig adviesbureau. Ons personeel heeft diverse specialisaties. Wij kunnen u verder helpen met ieder bouwkundig probleem. Mocht u in bovenstaand overzicht niet de dienst vinden, die direct bij uw vraag past, neem dan gerust even contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en zoeken samen met u een oplossing.

Informatie specifiek voor:

Wat u kunt verwachten van onze online-omgeving

Een overzichtelijk dashboard

Duidelijk overzicht van uw opdrachten

Gemakkelijk nieuwe opdrachten invoeren

Perfectie

Onze naam zegt het al. Perfectie is bij ons slechts een vertrekpunt. Want het kan altijd beter! Want zelfs perfect is niet goed genoeg, zolang er nog ruimte is om te verbeteren.

Bevlogen

U kunt ons met recht bevlogen noemen. Als landelijk opererende organisatie, dé specialist op het gebied van vastgoed inspecties. In 15 jaar uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van bouwkundige keuringen.

Betrokken

Betrokken zijn we bij onze relaties. Voor ons is elke klant een partner, waar we mee samen mogen werken om het beste resultaat te bereiken.

Eigenzinnig

Een vleugje eigenzinnig ook als het gaat om de ontwikkeling van rapportages en inspectiemethoden. Perfectkeur staat al jarenlang bekend als het oog van de meester. Al jaren toonaangevend en grensverleggend op het gebied van bouwkundige inspecties. Daar zijn we trots op!

Innovatief

Een van onze belangrijkste kernwaarde is innovatie. Al vele jaren maakt Perfectkeur het onderscheid in de markt, door op veel punten net iets verder te gaan! Door ontwikkelen waar anderen tevreden zijn.

Vasthoudend

Al deze organisaties en bedrijven maken gebruik van een veelzijdig en uiteenlopend pakket aan diensten. Daarin zijn we vasthoudend als het gaat om het leveren van kwaliteit als de constante factor in onze dienstverlening en eindproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.