Aanvraag keuring

Hier kunt u een bouwtechnische keuring, energielabel of andere dienst direct online ingeven. Na uw gegevens invoer neemt een medewerker van Perfectkeur zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen en een definitieve datum en tijdstip vast te stellen.

Geeft u uw opdracht liever telefonisch door neem dan contact op met de afdeling planning 078-6849750 of op ons gratis nummer 0800 0900 200. Een van onze medewerkers noteert dan de gegevens en kan de opdracht direct inplannen.

RELATIENUMMER


GEGEVENS OPDRACHTGEVER

Naam
Geslacht
Adres
Huisnummer
Postcode
Plaats
Telefoon

ADRESGEGEVENS VAN HET TE KEUREN OBJECT

Adres
Huisnummer Toevoeging
Postcode
Plaats
Bouwjaar
Inhoud (m3)
Kruipruimte

SOORT KEURING

Maak uw keuze

GEGEVENS VERENIGING VAN EIGENAARS

VvE aanwezig?

MET WIE KUNNEN WIJ EEN AFSPRAAK MAKEN

Naam makelaar/eigenaar
Telefoon

BENT U AANWEZIG TIJDENS DE INSPECTIE?

Maak uw keuze JaNee

HEEFT U EEN VOORKEUR VOOR EEN BEPAALDE DAG OF DATUM?

Voorkeur datum/tijd

AFSPRAAKBEVESTIGING ONTVANGEN OP

E-mail adres

OPMERKINGEN


HERKOMST VAN UW AANVRAAG

Hoe bent u bij ons gekomen?

U vind onze algemene voorwaarden door hier te klikken. Door op de knop "aanvraag verzenden" te klikken verklaart u van de inhoud van onze algemene voorwaarden kennis te hebben genomen en hiermee akkoord te gaan.
Voor uw overige vragen kunt u bellen met ons kantoor op 078-6849750. Orderopgave via internet wordt met spoed behandeld. Perfectkeur kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen of gevolgen die optreden als gevolg  van een storing op internet of problemen met verzenden en ontvangen van formulieren. Indien u binnen 24 uur geen reactie heeft ontvangen, dan verzoeken wij u dringend contact op te nemen met ons gratis telefoonnummer 0800-0900200 of 078-6849750.