Aanvraag bouwkundig consult

Hier kunt u opdracht geven voor het uitvoeren van een bouwtechnisch consult. Na de invoer van uw gegevens neemt een medewerker van Perfectkeur zo snel mogelijk contact met u op. Deze zal de bijzonderheden met u doornemen en direct een afspraak maken.

Geeft u uw opdracht liever telefonisch door? Neem dan contact op met de afdeling planning 078-6849750 of op ons gratis nummer 0800 0900 200. Een van onze medewerkers noteert dan de gegevens en kan de opdracht direct inplannen.

Klik hier voor meer informatie over een bouwkundig consult!

RELATIENUMMER
GEGEVENS OPDRACHTGEVER

Naam

Geslacht

Adres

Postcode

Plaats

Telefoon

Mobiel


ADRESGEGEVENS VAN HET TE KEUREN OBJECT

Adres

Huisnummer / Toevoeging

/

Postcode

Plaats

Bouwjaar


MET WIE KUNNEN WIJ EEN AFSPRAAK MAKEN

Naam makelaar/eigenaar

Telefoon


HEEFT U EEN VOORKEUR VOOR EEN BEPAALDE DAG OF DATUM?

Voorkeur datum/tijd


AFSPRAAKBEVESTIGING ONTVANGEN OP

E-mail adres


OPMERKINGEN
HERKOMST VAN UW AANVRAAG

Hoe bent u bij ons gekomen?

U vind onze algemene voorwaarden door hier te klikken. Door op de knop "aanvraag verzenden" te klikken verklaart u van de inhoud van onze algemene voorwaarden kennis te hebben genomen en hiermee akkoord te gaan.Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.


Voor uw overige vragen kunt u bellen met ons kantoor op 078-6849750. Orderopgave via internet wordt met spoed behandeld. Perfectkeur kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen of gevolgen die optreden als gevolg van een storing op internet of problemen met verzenden en ontvangen van formulieren. Indien u binnen 24 uur geen reactie heeft ontvangen, dan verzoeken wij u dringend contact op te nemen met ons gratis telefoonnummer 0800-0900200 of 078-6849750. .