Koud of warm? Perfectkeur regelt het

Perfectkeur is 20 jaar jong en dat vieren we. In augustus maakt u al weer kans op de derde jubileum-actie. Deze keer een heel speciaal geschenk: de Hooimadam. Hieronder leest u er meer over.

Tussen 1 en 15 augustus kunt u zich op deze pagina aanmelden om kans te maken op één van de 20 Hooimadammen. Doe mee en ervaar dit unieke product.

De Hooimadam houdt uw eten koud én warm

Slow cooking is populair. Maar daarnaast vraagt slow cooking ook veel energie/gas. Met de Hooimadam hoeft dat niet want met dit unieke product, laat u uw eten garen zonder gas of Electra. Laat u verrassen door de Hooimadam want het werk! Lees er alles over op de website van Hooimadam.

Ook voor koel houden
Het is augustus en de mussen vallen (op sommige dagen) van het dak. Toch wilt u op het strand, in de tuin of waar dan ook uw drankje koel houden. Dat kan met de Hooimadam. Maak uw producten koel in de koelkast, stop ze in de Hooimadam en ze blijven uren gekoeld.

Voorwaarden voor deelname

  • Deelname is geheel gratis en kent geen verplichtingen.
  • Er worden in totaal 20 Hooimadammen verdeeld.
  • Aanmelden voor deze actie kan tot en met 15 augustus 2023.
  • Prijswinnaars worden vanaf 15 augustus 2023 vermeld op deze pagina en ontvangen ook een persoonlijk bericht.

Heeft u niet gewonnen? Helaas maar niet getreurd. Het laatste kwartaal is er nog een verrassingsactie (zoals te vinden op de Perfectkeur jaarkalender 2023).

Meld u aan voor de Hooimadam

Uw naam(Vereist)